BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 8944 - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir kasım gününde yeni bir miniğimiz ile tanışacak olmanın heyecanı ile Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Burada tatlı miniğimiz bizi meraklı gözlerle karşıladı. Kendisiyle oyunlar oynayıp sohbet etmeye geldiğimizi söyleyince de yüzünde bir gülümseme belirdi. Miniğimizin yaşının 7 olduğunu öğrendikten sonra ilk olarak yapboz mu yoksa boyama mı yapmak istersin diye sorduk. Prensimiz yapbozu seçti. Yapbozumuz miniğimizin en sevdiği çizgi film olan Kral Şakir temalıydı. Çizgi filmin tüm karakterlerine hakim olan miniğimizle yapbozumuzu yaparken bir yandan da sevdiği diğer çizgi filmler hakkında sohbet ettik. Miniğimize en sevdiği dersi sorduğumuzda ise Türkçe cevabını aldık. Kendisi kitap okumayı da çok seviyormuş. Aynı zamanda miniğimizin galatasaraylı olduğunu öğrendik. Prensimizin arkadaşlarıyla en çok oynadığı oyun futbolmuş. Yapbozumuzu bitirdikten sonra boyama kitabından fanatik miniğimizin tuttuğu takımın sembolü olan aslanı bulup boyamaya karar verdik. Aslanı rengarenk boyamak isteyen miniğimiz boyama konusunda da oldukça yetenekliydi. Boyamamız bittiğinde ortaya rengarenk harika bir aslan çıktı. Büyüyünce ne olmak istediğini sorduğumuzda miniğimiz henüz karar veremediğini söyledi. Sohbetine doyamadığımız, çok güzel zaman geçirdiğimiz miniğimize artık dileğini sorma vakti gelmişti. Prensimize dileğini sorduğumuzda bize "Galatasaraylı Futbol Topu" istediğini söyledi. Fanatik prensimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?


Şubat ayının güneşli son günlerinde prensimizin hediyesinin bize ulaştığı haberini aldık. Hiç zaman kaybetmeden ailesiyle iletişime geçtik. Bir hafta sonra kontrole geleceklerini öğrenip o günü heyecanla bekledik. O gün geldiğinde ise anladık ki heyecanla bekleyen yalnızca biz değilmişiz. Miniğimiz hediyesine kavuşacağı günü sabırsızlıkla beklediğini söyledi. Hediyesini kavuştuğundaki mutluluğu ise paha biçilmezdi. Bir an önce formasını giyip futbol oynamak için can atıyordu. Bizim ve fanatik prensimizin mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: