BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 8938 - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir sonbahar gününde içimizde büyük bir heyecanla oyunlarımızı yanımıza alıp Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde 13 yaşında tatlı bir miniğimizle tanıştık. Odaya girince bizi kocaman sıcak gülümsemesiyle karşıladı. Miniğimize bizimle oyun oynamak isteyip istemediğini sorduk. Miniğimiz elimizdeki kağıtlara bakıp mutlulukla isim şehir oynamak istediğini söyledi. Oyunumuzu oynarken bir yandan da sohbet ettik. Miniğimiz büyüyünce müdür olmak istediğini söyledi. Kendisine kesinlikle müdür olabileceğini ve ona çok yakışacağını söyleyince bize yine o güzel gülümsemelerinden biriyle karşılık verdi. Bu oyunda bizi yendikten sonra başka bir oyun oynamayı teklif ettik. Oyun canavarımızı bu sefer yenebileceğimizi düşünmüştük ancak yanılmışız. Akıllı miniğimiz yine galip oldu. Tabii rakip olmamıza rağmen arada bize oyunda yardım ederek centilmenliğini gösterdi. Böyle bir arkadaş edindiğimiz için hepimiz çok mutluyduk. Yavaş yavaş ziyaretimizin sonuna gelirken konu miniğimizin sevdiği renklerden açıldı. Kendisi sarı ve kırmızı renklerini çok sevdiğini söyledi. Tuttuğu takımı sorduğumuzda ise bunun sebebini anladık. Kendisi koyu bir Galatasaray taraftarıydı. Miniğimize dileğini sorduğumuzda ise bu konuşmalarımızdan sonra bizi şaşırtmayarak "Arkasında Gomis 07 Yazan Galatasaray Forması" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemenin bir parçası olmak ister misiniz? 


Güzel bir kış gününde tatlı miniğimizin dileğinin fakültemize ulaștığını öğrendik ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimizin taburcu olduğunu öğrendik ve vakit kaybetmeden hediyemizi miniğimize yolladık. Hediyesi eline ulaştığında miniğimizin çok mutlu olduğunu öğrendik ve onun kocaman gülümsemesiyle biz de çok mutlu olduk. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip güzel gülüşüne ortak olan gönüllümüze en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: