BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 8012 - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Sonbaharın kendini iyice gösterdiği bir kasım günü kimle tanışacağımızdan habersiz Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. Elimizde satrançla odaya girdiğimizde bizi yakışıklı bir prens karşıladı. Prensimiz Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla hastanemizde tedavi görüyor. 11 yaşındaki miniğimiz satranç oynamaktan çok keyif aldığını söylediğinde hemen taşları dizip oynamaya başladık. Oldukça akıllıca hamleler yapan miniğimizle oyun oynarken bir yandan da sohbet ettik. Miniğimiz en sevdiği dersin beden eğitimi olduğunu, derste arkadaşlarıyla futbol oynamaktan çok keyif aldığını söyledi. Bir yandan zekice hamleler yaparken bir yandan da en sevdiğimiz futbolculardan bahsettik. Ayrıca sohbetimiz sırasında büyüyünce polis olmak istediğini öğrendik. Satrançta bizi bir çırpıda yenen yakışıklımıza dileğini sorma vakti gelmişti. Yakışıklı prensimiz biraz düşündükten sonra "Kırmızı Bisiklet" istediğini söyledi. Dileğimizi aldıktan ve biraz da kardeşleri hakkında sohbet ettikten sonra el sallayarak odadan ayrıldık. Siz de bu yakışıklımızın dileğini gerçekleştirip onun yüzündeki bir gülücük olmak ister misiniz?

Soğuk bir şubat gününde içimizi ısıtan bir müjde ile güne başladık. Miniğimizin dileğinin bize ulaştığı haberini aldık ve heyecanla ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimizin hastanemizden taburcu olduğunu ve uzun bir süre gelmeyeceğini öğrendik. Hiç vakit kaybetmeden dileğini kendisine ulaştırdık. Dünyalar yakışıklısı miniğimiz çok mutlu oldu. Onu bu denli mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: