BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 7959 - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Ekim ayının sonlarına doğru güzel mi güzel güneşli bir cuma gününde büyük bir heyecanla Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. Üniversitemizin hastanesinde Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla tedavi  gören biricik arkadaşımızın 17 yaşında olduğunu öğrendik. Tatlı mı tatlı dostumuz ile sohbet etmeye başladık. Bize futbolu çok sevdiğini ve Galatasaraylı olduğunu söyledi. Sevdiğimiz futbolcular hakkında sohbet etmeye başladık. Sohbetimiz sırasında ileride ne olmak istediğini sorduk. Prensimiz tam da tahmin ettiğimiz gibi futbolcu olmak istediğini söyledi. Ziyaretimizin sonuna gelirken biricik arkadaşımıza dileğini sorduk. Biraz düşündükten sonra "Drone" istediğini söyledi. Siz de güzel arkadaşımızın dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Ara tatilden döner dönmez yakışıklı prensimizin dileğini teslim etmek için heyecanla ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimizin hastanemizden taburcu olduğunu ve uzun bir süre gelmeyeceğini öğrendik. Hiç vakit kaybetmeden dileği olan Drone'u kendisine ulaştırdık. Dünyalar yakışıklısı miniğimiz çok mutlu oldu. Onu bu denli mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: