BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Mehmet Akif - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Malatya’nın kışa hazırlık yaptığı sonbahar günleri arasından içimizi ısıtan bir ekim gününü taçlandırmak için Mehmet Akif’i ziyaret etmeye karar verdik. Çeşitli oyunlar ve hediyelerle ellerimizi doldurup yanına doğru yola koyulduk. Mehmet Akif 15 yaşında ve Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile Genel Pediatri servisinde tedavi görmekte. Mehmet Akif, yanına gittiğimizde bizi tatlı gülümsemesiyle selamladı. Beyefendi duruşu ile önce bizimle tanıştı sonrasında meraklı gözlerle getirdiğimiz oyunları inceledi. Sıcak bir tanışmanın ardından Jenga oyununu oynamaya başladık. Oldukça iyi oynayan Mehmet Akif hiçbir turda yenilmedi. Biz de onu hastanemizin Jenga şampiyonu ilan ettik. Oyunumuzu oynarken ettiğimiz sohbette bilgisayar oyunlarını çok sevdiğini söyledi ve özellikle de araba oyunları oynadığını ekledi. Yetenekli arkadaşımıza ileride hangi mesleği seçmek istediğini sorduk. Henüz karar veremediğini söyleyince oyun esnasındaki dikkati, becerisi ve denge kurmaktaki yeteneği ile mühendis olabileceği konusunda ufak bir sohbette bulunduk. Ziyaretimizin sonuna doğru Mehmet Akif’e dileğini sorduk ve bizden “Kırmızı Uzaktan Kumandalı Araba" istediğini söyledi.


Siz de gününüzü tatlı bir bahar sabahına çevirmek, miniğimizin dileğini gerçekleştirerek onu mutlu etmek ister misiniz? 


   

Güzel bir bekleyişin ardından heyecanla beklediğimiz o gün gelmişti; yakışıklı prensimiz Mehmet Akif'in hediyesinin bize ulaştığını öğrendik ve çok sevindik. Hemen prensimizin ailesi ile iletişime geçtik fakat hastanemizden ayrıldığını öğrendik. Hediyesinin Mehmet Akif’e bir an önce ulaşabilmesi için hızlıca kargoya verdik. Hediyesi eline ulaşan Mehmet Akif, hediyesi ile olan resimlerini bizlere gönderip hediyesini çok beğendiğini söyledi. Prensimizin yüzündeki bu gülümsemeye ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: