BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Leyla - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir kış gününde satranç takımını yanımıza alıp prensesimiz Leyla ile tanışacak olmanın vermiş olduğu heyecanla Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Prensesimiz Leyla 17 yaşında ve hastanemizde Otoimmün Hepatit (Karaciğer iltihabı) tanısı ile tedavi görmekte. İlk olarak Leyla ile tanışıp biraz sohbet ettik. Bir yandan sohbet ederken bir yandan da satranç oynamaya karar verdik. Prensesimizle birlikte satranç takımını açıp taşlarımızı dizmeye başladık. Prensesimize ileride ne olmak istediğini sorduğumuzda eczacı olmak istediğini söyledi. Leyla aynı zamanda oldukça yetenekli bir miniğimizmiş. Resim yapmaktan çok fazla keyif alıyormuş. Bir ara resim kursuna gittiğinden bahsetti. Ayrıca kuaförlüğe de ilgisi olduğunu ekledi. Biraz kedilerden bahsettik. Sohbetimize devam ederken akıllıca hamleleriyle bizi yenen prensesimiz satrançta da oldukça yetenekliydi. Çok güzel ve güler yüzlü olan Leyla bir o kadar da akıllı bir kız çocuğuydu. Onunla sohbet etmekten, oyun oynamaktan oldukça keyif aldık. Keyifli ziyaretimizin sonlarına doğru yaklaşınca prensesimize dileğini sorma vakti geldi. Prensesimiz Leyla'ya dileğini sorduğumuzda ise "Işıklı Müzikli Kar Küresi" cevabını verdi. Sizler de yetenekli ve akıllı prensesimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Ocak ayının güzel bir gününde Leyla'mızın dileğinin geldiği haberini aldık. Hiç beklemeden ailesi ile iletişime geçerek Leyla ile buluşmak için sözleştik. Heyecanla servise miniğmizin yanına gittik. Hediyesini gören prensesimiz çok mutlu oldu. Düğmesine bastık ve çalan müzikle yüzümüzde kocaman bir gülümseme oluştu. Prensesimiz hediyesini çok beğendiğini söyledi. Leyla'yı ve bizleri çokça mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: