BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hayriye - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bulutlu ve soğuk bir ekim gününde önlüklerimizi alıp içimizi ısıtacak yeni bir ziyaret için Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Bir elimizde boyama kitabı bir elimizde oyunumuzla miniğimizle tanışmak için çok heyecanlıydık. Ziyaretimizde dünyalar tatlısı Hayriye ile tanıştık. Hayriye 13 yaşında ve oldukça tatlı bir miniğimiz. Hayriye ile biraz sohbet ettikten sonra yanımızda götürdüğümüz Uno kartlarını karıştırdık ve büyük bir heyecanla oynamaya başladık. İlk oyunu arkadaşımız kazansa da ikinci oyunu Hayriye hünerlerini göstererek bize kaptırmadı. Ne kadar yetenekli olduğunu görür görmez anlamıştık. Oyun oynarken bir yandan da sohbet ettik. Sohbet esnasında ise miniğimizin en sevdiği hayvanın at olduğunu ve daha önce at binmeyi tecrübe ettiğini öğrendik. Ayrıca bize büyüyünce öğretmen olmak istediğinden ve yakan top oynamayı çok sevdiğinden de bahsetti. Dopdolu bir ziyaret geçirdik. Ziyaretimizin sonuna yaklaşırken miniğimize dileğinin ne olduğunu sorduk. Miniğimiz dilek olarak "Tabu" istediğini söyledi. Siz de prensesimiz Hayriye'nin dileğini gerçekleştirip gülüşüne ortak olmak ister misiniz? 


Güzel bir bekleyişin ardından prensesimiz Hayriye'nin hediyesinin bize ulaştığını öğrendik ve tabi ki çok sevindik. Hemen miniğimizin ailesi ile haberleşip teslim için yola çıktık. Dünyalar güzeli miniğimiz Hayriye'nin hediyeyi gördüğündeki mutluluğu paha biçilmezdi. Hemen hediyeyi açtık ve inceledik. Hayriye hediyesini oldukça beğendi. Hem oyunu tüm ayrıntılarıyla öğrenebilmek hem de rahat bir vakitte dolu dolu oynayabilmek için ertesi gün oynamak üzere sözleştik. Miniğimizin yüzündeki bu gülümsemeye ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: