BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Feyza Ece - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel güneşli bir günde yapbozumuzu alıp Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. Feyza Ece adında prensesimizle tanıştık. Prensesimiz 10 yaşında ve Kronik I.T.P (Kan pulcuklarının sayısının azalmasıyla karakterize bir tablo) tanısı ile hastanemizde tedavi görmekte. Kısa bir tanışmanın ardından vakit kaybetmeden oyun oynamaya başladık. Onunla birlikte önce yapbozumuzu tamamladık. Yapbozu hemen yapıverdi. Feyza çok akıllı bir çocuktu. Sohbetinden oldukça keyif aldık. Büyüyünce yazılım mühendisi ya da futbolcu olmak istiyormuş. Gerek oyunlarımız gerekse sohbetimizden prensesimizin ne kadar yetenekli olduğunu da görmüş olduk. Prensesimiz kendisinin koyu Galatasaray taraftarı olduğunu belirtti. Mauro İcardi ve Kerem Aktürkoğlu'nu çok seviyor, futbolla oldukça ilgileniyordu. Prensesimizle futbol sohbetimizden sonra da isim şehir oyununu oynadık. Oyun oynarken de oldukça keyif aldık. Eğlenceli ziyaretimizin sonlarına doğru Feyza'ya dileğini sorduk. Başta biraz kararsız kalsa da sonrasında bize " 7 Numara Adının Yazılı Olduğu Galatasaray Forması" istediğini söyledi. 

Siz de fanatik prensesimizin dileğini gerçekleştirip onun sevincine ortak olmak ister misiniz?

Yağmurlu bir mart gününe prensesimiz Feyza Ece'nin dileğinin gerçekleşmesi sevinci ile başladık. Prensesimize dileğini teslim etmek için ailesiyle iletişime geçtik. Hediyemizi alıp prensesimize hediyesini teslim edeceğimiz için heyecanla yola koyulduk. Dileği olan Galatasaray formasını görünce Feyza Ece'nin yüzündeki mutluluk bizleri de mutlu etti. Prensesimizin dileğini gerçekleştirerek hem bizi hem de Feyza Ece'yi mutlu eden gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: