BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Eray - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Soğuk bir Malatya gününde içimizi ısıtacak ziyaretimizi gerçekleştirmek üzere yanımıza yapboz, boyama kitabı ve boyalarımızı alıp Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. Miniğimiz Eray bizi koridorda büyük bir gülümsemeyle karşıladı. Eray 9.5 yaşında ve Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla  hastanemizde tedavi görmekte. Odasına geçip yapbozumuzu çıkardığımızda yapbozun üzerinde hayvanlar olması çok dikkatini çekti. En sevdiği hayvanı sorduğumuzda maymun olduğunu söyledi. Yapbozu biraz inceledikten sonra hep birlikte bozup yapmaya başladık. Bir yandan da sohbet ettik. Eray konuşmalarındaki tatlılığıyla bizleri çokça gülümsetti. Ayrıca yapbozu çözerken izlediği yol ve hayal gücü ile  bizi çok şaşırttı. Erayla oyun oynamak ve sohbet etmek çok zevkliydi. Vakit geçirirken kahkaha dolu anlardan saate bakmayı unutmuştuk. Yakışıklı prensimizin yanında vaktin ne kadar hızlı geçtiğini anlamadık. Ziyaretimizin sonlarına doğru miniğimize dileğini sorduk. Renk seçimi konusunda biraz kararsız kaldı ama en sonunda "Mavi Uzaktan Kumandalı Araba" istediğini söyledi bizlere. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Miniğimizin dört gözle beklediğimiz  hediyesinin geldiğini öğrenince çok sevinerek hemen ailesiyle iletişime geçtik.  Ailesiyle görüştükten sonra hediyemizi de alarak Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. Bizi kapıda karşılayan Eray'ın hediyesini açtıktan sonraki mutluluğu hayatımız boyunca şahit olabileceğimiz en güzel anlardan biriydi. Miniğimizin mutluluğuna aracı olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz .

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: