BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Elif - İnönü Tıp Fakültesi

1 1

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel ve güneşli bir çarşamba gününde önlüklerimizi ve oyunlarımızı alıp Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Yeni bir miniğimiz ile tanışacağımız için oldukça heyecanlıydık. Odaya girdiğimizde küçüğümüz ve teyzesi bizi çok sevecen ve sıcak bir şekilde karşıladılar. Prensesimiz Elif 13 yaşında Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile hastanemizde tedavi görmekte. Küçüğümüz başlarda çekingen olsa da sonradan bize çok alıştı ve birlikte keyifli oyunlar oynadık. Oyunumuza ilk olarak UNO ile başladık. UNO oynarken Elif ile derin bir sohbet de ettik. Elif bize büyüdüğünde hemşire olmak istediğinden, en sevdiği rengin siyah olduğundan, okulda en sevdiği dersin Türkçe olduğundan ve bu yüzden bir şeyler okumayı da çok sevdiğinden bahsetti. Ama matematik hakkında pek öyle düşünmüyor. Ayrıca 4 kardeşin en büyüğü olan Elif en küçük kardeşini ayrıca çok sevdiğini söyledi. En sevdiği arkadaşını sorduğumuzda ise bize arkadaşı Esma'dan bahsetti. Esma'yla oyunlar oynamayı ve sohbet etmeyi çok seviyormuş. UNO oyununda Elif o kadar yetenekliydi ki biz sohbete dalmış sohbet ederken miniğimiz hem sohbete dahil oldu hem de bütün oyunları kazandı. Yanımızda götürdüğümüz bir diğer oyun olan Bil Bakalım oyununda da bir o kadar yetenekliydi. Her ne kadar yenilmiş olsak da çok keyifli zaman geçirdik. Küçüğümüz ile oyun oynarken çok mutlu olduk ve bir o kadar da eğlendik. Ziyaretimizin sonuna doğru yaklaştığımızda ise küçüğümüze dileğini sorduk, o ise "Narnia Günlükleri Kitap Serisi" istediğini söyledi. Sizler de miniğimizin dileğini gerçekleştirerek miniğimizin yüzünde gülücükler açtırmak ister misiniz?

Güzel bir kış gününde içimiz kıpır kıpır uyandık yine. Bu kıpırtı yeni bir dileğin bize ulaştığının habercisi olmalıydı. Elif'in dileği bize ulaşır ulaşmaz miniğimizin ailesi ile iletişime geçtik. Dileği miniğimize teslim etmek için gün sayıyorduk. Sonunda o gün geldi. Hemen hediyemizi alıp Elif'in yanına gittik. Elif hediyesini heyecanla açtı ve oldukça beğendi. Miniğimizin mutluluğu gözlerinden ve yüzündeki kocaman gülümsemesinden okunuyordu. Elif'in Narnia Evreni'nin büyülü dünyasına adım atacak olmasının heyecanı içerisinde miniğimiz ile vedalaştık. Dünyalar güzeli Elif'in dileğini karşılayarak miniğimizin gülümsemesine ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ediyor ve kucak dolusu sevgilerimizi iletiyoruz. İyilikle kalın.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: