BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Cebrail - İnönü Tıp Fakültesi

1 1

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir sonbahar gününde yapacağımız ziyaretin heyecanı ile oyunlarımızı yanımıza alıp Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde odasına girer girmez çekingen ama meraklı bakışları ile bizi karşılayan Cebrail ile tanıştık. Cebrail'in 9 yaşında olduğunu öğrendikten sonra miniğimize bizimle oyun oynamak isteyip istemediğini sorduk. Miniğimiz hemen elimizdeki Bil Bakalım oyununa bakarak kocaman gülümsemesiyle "Eveet!" dedi. Keyifle oyunumuzu oynamaya devam ederken Cebrail ve annesi ile sohbet etme imkanı bulduk. Cebrail'e büyüyünce ne olmak istediğini sorduğumuzda hiç düşünmeden "Doktor!" cevabını verdi. Bu cevap ileride Cebrail ile meslektaş olma hayallerinden bahsettiğimiz keyifli dakikalar geçirmemizi sağladı. Oyun Cebrail'in bizi açık ara farkla yenmesiyle sonuçlansa da hepimiz bolca eğlendik. Bu eğlenceli oyundan sonra diğer oyunumuza geçip Cebrail'i yenme planları yapsak da oyun canavarımız bu oyunda da bizi yenmeyi başardı. Oyun salonundaki basket potasını görünce Cebrail'in minik topu ile bir kaç atış yapma kararı verdik. Kazanan ismi tahmin etmesi zor olmayacaktır. Tabii ki Cebrail bu oyunda da çok başarılıydı. Keyifli ziyaretimizin sonuna yaklaşırken böyle bir arkadaş edinmenin sevinci içimizi çoktan doldurmuştu. Cebrail ile daha sonra daha güzel oyunlar oynamak için sözleşip ona ve geçirdiğimiz bu çok güzel dakikalara veda ederken dilek aşamasına geldik. Cebrail'e dileğini sorduğumuzda bize "Kırmızı Kumandalı Traktör" cevabını verdi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemenin bir parçası olmak ister misiniz?

Kış mevsiminin sonlarına yaklaştıkça baharın gelecek olmasının heyecanına bir de miniğimiz Cebrail'in hediyesinin bize ulaşmasının mutluluğu eklendi. Hemen prensimizin ailesi ile iletişime geçip teslimi yapmak için gün belirledik. Miniğimiz hastaneye gelince hediyemizi kapıp Cebrail'in yanına koştuk. Birlikte hediyeyi açmaya başladık. Miniğimizin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Oldukça hızlı bir şekilde açıp hediyeyi her ayrıntısına kadar inceledik. Cebrail de biz de hediyesini çok beğendik. Sürmek için sabırsızlandık ama biraz şarj edilmesi gerektiği için sürme işini eve bıraktık. Miniğimiz ile bir hatıra fotoğrafı çekmeyi de ihmal etmedik. Prensimizin yüzündeki kocaman gülümsemeye ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ediyor ve kucak dolusu sevgilerimizi iletiyoruz. İyilikle kalın.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: