BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Bahar - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir günde miniğimizle tanışmak ve sohbet etmek için Karaciğer servisinin yolunu tuttuk. Kiminle tanışacağımızın merakı içindeydik. Odaya girdiğimizde sıcakkanlı bir şekilde bizi Bahar karşıladı. Çok cana yakın ve güleryüzlüydü. Bahar 15 yaşında ve Siroz (Karaciğer yetmezliğiyle seyreden bir hastalık) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Bahar ile tanıştıktan sonra Uno oynamaya başladık. Daha önce hiç oynamamasına rağmen hemen oyunun mantığını kavradı ve akıllıca hamleler yaparak oyunu kazanmayı başardı. Eğlenceli geçen oyunumuzdan sonra sohbet etmeye başladık. Bahar büyüyünce polis olmak istediğini ve bunun küçüklükten beri hayali olduğunu söyledi. Okulda en sevdiği dersin Türk Dili ve Edebiyat'ı dersi olduğunu öğrendik. Ayrıca okuma kitaplarına ayrı bir ilgisi varmış. Hobilerinden bahsedince şarkı dinlerken çok eğlendiğini ayrıca resime olan ilgisinden dolayı uzun bir süre çizim kursuna gittiğini söyledi. Bu arada en sevdiği renklerin mor ve mavi olduğunu öğrendik. Enstrüman çalmaya merakının olduğunu da ekledi güzel arkadaşımız. Keyifli sohbetimizin ardından Bahar'a bizden istediği bir şey olup olmadığını sorduk. Bir süre düşünüp "Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık" istediğini söyledi. Siz de onun bu isteğini gerçekleştirerek miniğimizin mutluluğuna katkıda bulunmak ister misiniz?

Güzel arkadaşımız Bahar'ın hediyesinin geldiğini öğrenince heyecanla Bahar'ı arayıp haber verdik. Hastaneye geleceği günü öğrenip sabırsızlıkla onu bekledik. Çok geçmeden Bahar'ı ziyaret edip hediyesini teslim ettik. Prensesimiz kulaklığını görünce çok sevindi ve çok beğendi. En sevdiği renk olan mor kulaklık Bahar'a çok yakıştı. Kulaklığını taktığındaki heyecanına ve mutluluğuna şahit olmak bizi çok mutlu etti. Bizlerin ve Bahar'ın gününü güzelleştiren ve yüzümüzü güldüren gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: