BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ayaz - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yepyeni bir haftaya başladığımız güneşli ama hafif serin güzel bir pazartesi gününde saatimiz 12 olduğu zaman yanımıza boyama kitabımızı ve rengarenk boya kalemlerimizi alarak heyecanla Karaciğer Nakil servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde hem çok tatlı hem de çok akıllı olan Ayaz'la tanıştık. Ayaz 6 yaşında ve hastanemizde Karaciğer Transplantasyonu (Karaciğer nakli) sebebiyle tedavi görmekte. Tanışmak için yanına gittiğimizde Ayaz çizgi film izliyordu. Bizi görünce çok mutlu oldu. "Bizimle boyama yapmak ister misin?" diye sorunca hemen kabul etti ve boyama kitabını karıştırmaya başladık. Bu şirin miniğimizle seçtiği gülümseyen bir çocuk resmini boyamaya başladık. Ayaz resmini istediği gibi çok güzel bir şekilde boyuyordu ve tüm renkleri kullanmaya çok özen gösteriyordu. Ona en sevdiği rengi sorduğumuzda bir türlü karar veremedi. Minik Ayaz renklerin hepsini çok seviyordu ve hepsini resmin her yerinde, eşsiz hayal gücüyle mükemmel bir şekilde kullandı. Boyamanın bir kısmında ona biz de yardım ettik. Tabii ki onun seçtiği renklerle. Ayaz ile birlikte boyama yapmak çok eğlenceliydi. Boyama yaparken miniğimizle sohbet edip onu daha yakından tanıma fırsatı da bulduk. Ayaz bize 4 kardeş olduklarını söyledi. Miniğimiz bu yıl 1. sınıfa başlamış. Ayrıca çizgi film izlemeyi çok sevdiğini de anlattı. Biz odasına gittiğimizde yaptığı gibi boş vakitlerinde çizgi film izliyormuş. Annesi de Ayaz'ın büyüyünce doktor olmak istediğini söyledi. Boyamamız bittiğinde resmimiz rengarenk ve çok hoş olmuştu. Ayaz da yaptığı resmi çok beğenmişti hatta resimdeki çocuğa Arda ismini vermek istedi. Onunla vakit geçirmek bizim için çok değerli ve güzeldi. Zamanın nasıl geçtiğini anlamamıştık. Ziyaretimizin sonunda Ayaz'a dileğini sorduğumuzda ise bize heyecanla "Siyah Akülü Araba" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirerek gülümsemesine ortak olmak ister misiniz? 

Yakışıklı miniğimiz Ayaz'ın hediyesinin bize ulaştığı haberini aldık. Büyük bir heyecanla hemen prensimizin ailesiyle iletişime geçtik. Yakın zamanda hastaneye gelecekleri haberini aldık ve o güzel gün gelip çattı. Ayaz arabasını görünce yüzünde kocaman bir gülümseme belirdi. Zaman kaybetmeden arabasının şoför koltuğuna oturup kontağı çevirdi. Yüzündeki gülümsemeyle arabasını sürdü. Hediyesi için bize teşekkür etmeyi de unutmadı. Ayaz'ın dileğini yerine getirip yüzündeki gülümsemeye ve mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: