BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Aleyna - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel mi güzel bir sonbahar gününde oyunlarımızı yanımıza alıp miniğimizle tanışmak için Karaciğer Nakil servisine doğru yola koyulduk. Ziyaretimizde güzeller güzeli Aleyna ve yüreğimizi ısıtan gülüşü bizi karşıladı. Aleyna 11 yaşında ve Wilson Hastalığı (Bakır metabolizmasındaki bozukluk) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Bizi oldukça sıcak karşılayan miniğimizle hemen oyunlarımızı oynamaya başladık. Puzzle'ımızı yaparken kendimizi çok keyifli bir sohbetin içinde bulduk. Sohbet esnasında Aleyna'nın bütün hayvanları çok sevdiğini ve ileride bir evcil hayvan sahiplenmek istediğini öğrendik. Miniğimizin sevdiği şeylerden bahsederken en sevdiği rengin siyah,en sevdiği dersin fen bilimleri olduğunu öğrendik. Bu güzel sohbetten sonra isim şehir oynamaya karar verdik. Oyunumuzu oynarken sohbetimize kaldığımız yerden devam ettik. Miniğimizin futbol oynamayı çok sevdiğini ve Galatasaraylı olduğunu öğrendik. Yabancı müzik dinlemeyi sevdiğini ve oldukça güzel resim yaptığını öğrendiğimiz miniğimiz bizi bir hayli şaşırttı. Aleyna'ya gelecekte ne olmak istediğini sorduğumuzda savcı olmak istediğini söyledi. Oldukça güzel geçen ziyaretimizin ardından miniğimize dileğini sorduğumuzda "Siyah Bisiklet" cevabını aldık. Siz de Aleyna'nın dileğini gerçekleştirip onun mutluluğunun bir parçası olmak ister misiniz?

Güzeller güzeli miniğimiz Aleyna'nın dileğinin bize ulaştığını öğrenir öğrenmez büyük bir heyecana kapıldık. Hemen ailesi ile iletişime geçip bu güzel haberi onlarla paylaştık. Annesiyle konuştuğumuzda hastanede olmadıklarını ama kontrole geleceklerini öğrendik. O gün geldiğinde hiç vakit kaybetmeden Aleyna'nın yanına gittik. Bizi gören Aleyna'nın heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Dünyalar tatlısı dostumuzu bu denli mutlu eden gönüllümüze yürekten teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: