BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ahmet Asaf - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli ve sıcak bir bahar gününde yeni bir miniğimizle tanışmanın heyecanı ile Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. Burada bizi koridorda Ahmet Asaf karşıladı. Ahmet Asaf 3,5 yaşında hastanemizde Langerhans Hücreli Histiositoz (Bir çeşit kanser) tanısı ile tedavi görüyor. Asaf elimizde yapboz görünce bizi odasına oyun oynamaya götürdü. Ufak bir tanışmanın ardından hemen yapbozu yapmaya başladı. Yapbozumuzda çok tatlı mavi bir fil figürü vardı. Asaf bu fili çok sevdi. Yapbozu çabucak tamamladık. Yapbozdan sonra Asaf çok sevdiği küçük arabalarını bizlere tek tek gösterdi. İçlerinden en çok sarı ve beyaz arabasını seviyormuş. Ardından boyama kitabımızdan şemsiye tutan tavşanı seçip boyamaya başladık. Boyama yaparken yorulan miniğimizin "Siz boyayın ben izleyeyim." isteğini duyunca kahkahalara boğulduk. Biz onun seçtiği renkleri kullanarak boyamaya devam ettik. Miniğimize büyüyünce ne olmak istediğini sorunca "Asaf olmak istiyorum." cevabını aldık ve tekrar kahkahalara boğulduk. Biz miniğimizle yaptığımız bu ziyarette çok eğlendik. Bu güzel ziyaretin ardından sıra miniğimize dileğini sorma zamanına geldi. Ona bizden ne istediğini sorduğumuzda bizlere büyük bir heyecanla "Kırmızı Uzaktan Kumandalı Araba" cevabını verdi. Siz de Asaf'ın dileğini gerçekleştirerek miniğimizin mutluluğuna mutluluk katmak ister misiniz?

Her tarafta çiçeklerin açtığı bir Malatya gününde Ahmet Asaf'ın dileğinin elimize ulaştığı haberini aldık. Hiç zaman kaybetmeden ailesiyle iletişime geçip hastanemize gelecekleri günü öğrendik. O gün gelince Ahmet Asaf'ın hediyesini güzelce paketledik ve hastaneye doğru heyecanla yol aldık. Minik Ahmet Asaf burada bizleri heyecan ile bekliyordu. Hediyesini teslim edince hemen hediyesini açtı ve yüzünde gülücükler beliriverdi. Bizi unutup hemen hediyesiyle oynamaya başlayan Ahmet Asaf hediyesini çok sevdi. Hediyeyi karşılayıp minik Asaf'ın yüzünde gülücükler açtıran gönüllümüze teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: