Detaylar:
| Adı: | Hatice | |
| Tanışma Tarihi: | 30.10.2025 | |
| Fakülte: | Harran Tıp Fakültesi | |
| Dilek: | Konuşan bebek | |
| Durum: | Teslim Edildi | |
| Tanı: | Epilepsi |
"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)
| Adı: | Hatice | |
| Tanışma Tarihi: | 30.10.2025 | |
| Fakülte: | Harran Tıp Fakültesi | |
| Dilek: | Konuşan bebek | |
| Durum: | Teslim Edildi | |
| Tanı: | Epilepsi |
Sıcakların yerini serin bir havaya bıraktığı bir sonbahar gününde beyaz önlüklerimizi giyip hastanemizin yolunu tuttuk. Orada Hatice ile tanıştık. Hatice, 12 yaşında ve Epilepsi (Sinir hücrelerinde meydana gelen aktivite bozukluğu) tanısıyla hastanemizin Çocuk Nöroloji servisinde tedavi görmekte. Miniğimiz, bizi ve elimizdeki mutluluk paketini görünce çok sevindi. Biz de onun sevincine ortak olduk ve hemen mutluluk paketini açmaya başladık. Miniğimiz paketteki oyuncakları tek tek çıkardı ve hepsini büyük bir merakla inceledi. Mutluluğu, gözlerindeki ışıltıdan okunuyordu. Paket keşfimizden hemen sonra çizim yapmaya başladık. Miniğimiz, bize ilk olarak kocaman bir kalp çizdi. Sonra hayal gücümüzü serbest bırakıp rengarenk boyalarla çizim yapmaya devam ettik. Ziyaretimizin sonuna gelirken Hatice'ye çok istediği bir dileğini sorduk ve "Konuşan Bez Bebek" cevabını aldık.
Siz de Hatice'nin bu dileğini gerçekleştirerek mutluluğuna vesile olmak ister misiniz?
Rüzgarın usul usul estiği serin bir sonbahar gününe hepimizi heyecanlandıran bir haber ile başladık. Miniğimiz Hatice'nin dileği bize ulaşmıştı. Hiç vakit kaybetmeden miniğimizin ailesine ulaştık. Miniğimizin hastanede olduğunu öğrenince bembeyaz önlüklerimizi ve miniğimizin dileğini alarak hastanemizin yolunu tuttuk. Hatice bizi görünce hemen hatırladı. Dileğinin paketini açıp hemen oynamaya başladı.Hediyesini çok beğenen miniğimiz, oyuncak bebeğine hemen bir isim koydu. Bu olay karşısında hepimiz çok mutlu olduk. Miniğimize ve bize bu mutluluğu yaşattığı için gönüllümüze sonsuz teşekkür ederiz.