BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 8881 - Tokat Gaziosmanpaşa Tıp Fakültesi

Tokat Gaziosmanpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu ve rüzgarlı bir günde yeni bir arkadaşımızla tanışmak, oyunlar oynamak, mutlu olmak ve mutluluk yaymak hevesiyle Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Gerçekten çok tatlı ve akıllı bir miniğimizle tanışma fırsatımız oldu. 10 yaşında olan miniğimiz bizi kapıda görünce heyecandan yerinde duramadı. Biz de hemen yanına gittik ve kendisiyle tanıştık. Oynadığımız Jenga oyununda miniğimiz öyle güzel bir başarı gösterdi ki bizi geride bırakmayı başardı. Daha sonra kendisiyle sohbet ettiğimizde en sevdiği rengin mavi olduğunu öğrendik. Büyüyünce ne olmak istediğini sorduğumuzda ise polis olmak istediğini söyledi. Ayrıca fanatik Beşiktaşlı olduğunu, maçları kaçırmadığını ve çok güzel kartal pençesi yaptığını da öğrendik. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadığımız ziyaretimizin sonuna geldiğimizde miniğimize bizden istediği bir şey olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra bizden "Mavi Uzaktan Kumandalı Araba" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin bu isteğini gerçekleştirerek mutluluğuna vesile olmak ister misiniz?

Büyük bir heyecanla miniğimizin hediyesinin gelmesini bekliyorduk. Hediyesi bize ulaşır ulaşmaz ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimizin taburcu olduğunu öğrendik, evine kargoyla ulaştırdık. Ailesi miniğimizin de heyecanla beklediğini ve hediyesi gelince çok sevindiğini bizlere iletti. Mavi rengini çok seven miniğimizin dileğine ulaşması bizleri de çok mutlu etti. Miniklerimizin yüzünde gülümsemeye neden olan gönülllülerimize çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: