BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Zeynep Elif - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bulutların çok, havanın hafif yağmurlu olduğu bir günde ziyaret vaktimizin geldiğini anlayarak yanımıza miniğimizin seveceğini düşündüğümüz oyunlarla Genel Pediatri servisine doğru içimizi kaplayan heyecanla yola koyulduk. Biz odaya girdiğimiz an miniğimizin gözleri parıldamıştı bile. Miniğimiz Zeynep 11 yaşında ve hastanemizde Nörojenik Mesane (Mesane felci) tanısı ile tedavi görmekte. Hiç zaman kaybetmeden oyun oynamak isteyip istemediğini sorduk. O kadar hevesliydi ki hemen yerinden doğrulup haydi oynayalım dedi. Biz de tatlı esmer güzelimizi kırmadık, hemen oyuna başladık. Elimizdeki üç oyunu gösterip hangisinden başlamak istediğini sorduk. Jenga oyunuyla başlamak istediğini söyledi. Dördümüz bir olup kulemizi dizmeye başladık. Kuleyi dizerken ettiğimiz sohbet esnasında Zeynep Elif'in tatlılığı bizi hem şaşırtmış hem de güldürmüştü. Kulemiz her yıkıldığında attığı kahkahalar içimizi ısıtmıştı. Oyunun ilerleyen dakikalarında önlüklerimize bakarak bizi çok beğendiğini ve ileride bizler gibi doktor olmak istediğini söyleyen minik meslektaşımız bizi gururlandırmıştı. Daha sonra Buz Tuzağı oyununu oynamaya başladık. Prensesimiz yaptığı mükemmel hamlelerle oyunu kazanmayı başardı. İlk defa oynadığını söyleyen Zeynep Elif bu oyunu çok sevdiğini söyledi. Kara gözlü Zeynep Elif, en sevdiği rengin pembe olduğunu ve boş zamanlarında boyama yaptığını söyledi. Ziyaretimizin sonuna doğru gelirken Zeynep Elif'e bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Miniğimiz bizden "Buz Tuzağı Oyunu" istediğini söyledi. Siz de Zeynep Elif'in dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Havanın güzel olduğu bir bahar gününe Zeynep Elif'in dileğini teslim edecek olmamızın heyecanı ile başladık. Bu heyecanımızı ailesiyle iletişime geçerek onlarla da paylaşmış olduk. Ailesi miniğimizin hastanemizde olduğunu söyleyince büyük bir sevinçle hediyemizi alıp Genel Pediatri servisine doğru yola çıktık. Bizi karşılayan Zeynep Elif'in heyecanı gözlerinden okunuyordu. Hediyeyi teslim ettiğimizde bize teşekkür etti. Miniğimizin Buz Tuzağı oyununu çok sevdiğini ve bu oyunda çok iyi olduğunu ziyaretimiz sırasında öğrenmiştik. Bize gönderdiği fotoğrafta Zeynep Elif'in gözleri ışıl ışıldı. Ne kadar mutlu olduğu gözlerinden anlaşılıyordu. Biz de Zeynep Elif'in yüzünde gülücükler oluşmasına vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: