BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Zeynep - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Rüzgarıyla üşütüp güneşiyle ısıtan bir şubat gününde oyuncaklarımızı alıp heyecanla Pediatri servisine doğru yola çıktık. Ziyaretimizde güler yüzlü ve zeki miniğimiz Zeynep ile tanıştık. Zeynep 14 yaşında ve hastanemizde Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile tedavi görmekte. Oyun serüvenimize Jenga ile başladık. Miniğimizin denge oyunundaki yeteneği bizi çok etkiledi. Oyun oynarken sohbet etme fırsatı yakaladık. En sevdiği rengin kırmızı olduğundan ve büyüyünce kuaför olmak istediğinden bahsetti. İkinci oyunumuz olan Buz Tuzağı'nda zekice hamleleri dikkatimizi çekti. Son oyunumuz Uno'da fazlasıyla eğlendik. Sohbet sırasında Galatasaraylı olduğunu söyledi ve beraber şarkı söyledik. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda kendisine bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra bizden "Bisiklet" istediğini söyledi. Siz de Zeynep'in dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Havanın çok güzel olduğu bir kış günü güzel arkadaşımız Zeynep’in dileğinin elimize ulaştığını öğrendik. Ekip arkadaşlarımızla beraber hemen aileyle iletişime geçtik. En kısa sürede teslim etmek için sonraki gün bir araya gelmeye karar verdik. Zeynep bisikletle bizi görünce çok heyecanlandı. Bisikletin kırmızı olduğunu görünce çok sevindi çünkü kırmızı rengini çok seviyormuş. Tatlı dostumuzun dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemeye sebep olan gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: