BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Zeynep - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yeni yılın ikinci gününde oyuncaklarımızı yanımıza alarak Pediatri servisine, miniğimizle buluşmaya gittik. Zeynep 12 yaşında ve Kronik Böbrek Yetersizliği tanısı ile hastanemizde tedavi görmekte. Oyunlarımıza başlamadan önce Zeynep'in isteğiyle boyama yapmaya başladık. Zeynep'in en sevdiği etkinliklerden biri boyama yapmakmış. Zeynep boyalarla gayet güzel işler orataya çıkarıyordu. El işlerine de yatkın olduğunu, annesi yemek yaparken ona yardım etmeyi çok sevdiğini öğrendik. Bizimle birlikte vakit geçirmekten memnun olduğu belliydi. Bir süreliğine de olsa miniğimizin hayatında yer alıp onunla vakit geçirmek bizim için çok kıymetliydi. Daha sonra Jenga ve eşleştirme oyunu oynadık. Oyunlarımızın sonuna gelip gitme vaktinin geldiğini fark edince Zeynep'e dileğini sorduk. Bize "Barbie Bebek ve Gardıropu" istediğini söyledi. Bebekleri giydirmeyi, onlarla vakit geçirmeyi seviyormuş. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemeye vesile olmak ister misiniz?

Güneşin sıcaklığını hissettiğimiz bir şubat gününde Zeynep’in dileğinin bize ulaştığı haberini aldık ve hemen Zeynep’in ailesiyle iletişime geçtik. Hastanede olduklarını öğrenince bir sonraki gün için sözleştik. Sözleştiğimiz saat gelene kadar içimiz kıpır kıpırdı. Odasına vardığımızda Zeynep elimizdekileri görünce çok mutlu oldu. Barbie bebeği ile hemen oynamaya başlayan miniğimizin neşesi görülmeye değerdi. Onun sıcak tebessümü bizim de içimizi ısıttı. Zeynep’in dileğini gerçekleştirip mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

  

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: