BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Zeyneb - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli güzel bir günde miniğimizle tanışacağımız için heyecanla hastanemizdeki Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Orada bizi kocaman gülümsemesi ile Zeyneb karşıladı. Zeyneb 14 yaşında ve Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile hastanemizde tedavi görmekte. Gider gitmez Zeyneb'e oyunlarımızı tanıttık. Bizimle oyun oynayacağı için heyecanlanan miniğimiz, daha önce de oynamamış olduğu Kule oyunu ile başlamak istedi. Bütün taşları güzelce çeken Zeyneb, oyunda çok iyi iş çıkardı. Oyunun sonunda miniğimizi alkışlamayı da ihmal etmedik. Ardından Uno oynamaya başladık. Uno oynamayı çok sevdiğini söyleyen miniğimiz, ne kadar başarılı olduğunu bize kanıtladı. Oyun arasında Zeyneb bize okulu ve bütün dersleri çok sevdiğini söyledi. Oyunlarımıza Süper Bardaklar ile devam ettik. Renkleri güzelce dizen Zeyneb, ayrıca pembe rengi çok seviyormuş. Hayvanlar hakkında konuşurken, bütün hayvanları çok sevimli bulduğundan bahsetti. Oyun oynarken ve sohbet ederken çok keyif almıştık. Veda etmeye yakın Zeyneb'e bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Bizden "Pembe Peluş Oyuncak Ayı" istediğini söyledi. Siz de bu dileği gerçekleştirerek Zeyneb'in mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Güzel bir Gaziantep gününde Zeyneb'in hediyesinin geldiği haberini aldık. Büyük bir heyecanla Zeyneb'in babasını aradık. Miniğimizin taburcu olduğunu ve en kısa zamanda hastaneye geleceğini öğrendik. Geldiğini öğrenir öğrenmez de hediyeyi alıp prensesimizin yanına gittik. Bizi kapıda gören Zeyneb bizi hemen tanıdı ve hediyesini görünce kocaman olmuş gözleri ile bize baktı. Heyecanı ve gülüşü içimizi ısıtmıştı. Hediyesini heyecanla alan Zeyneb, ayıcığına hemencecik sarıldı. Rengini çok sevdiğini belirten miniğimizle biraz sohbet ettik. Prensesimizin dileğini gerçekleştiren gönüllümüze teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: