BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Sümeyra - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir günde oyunlarımızı yanımıza alıp kiminle tanışacağımızın heyecanı ile Genel Pediatri servisimizin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde tatlı olduğu kadar akıllı ve bir o kadar yetenekli miniğimiz Sümeyra ile tanıştık. Sümeyra 10 yaşında ve hastanemizde Nörojenik Mesane (Mesane felci) tanısı ile tedavi görüyor. Oyunlarımıza Penguen Dizme oyunuyla başladık. Bu oyundaki dikkatiyle bizi kendine hayran bıraktı. Ardından Uno oynamaya karar verdik. Sümeyra bu oyunda da gayet başarılıydı. Hızlı Dedektif oyununa geçtiğimizde ise miniğimizin en çok bu oyundan keyif aldığını gördük. Tekrar tekrar oynamak istedi. Oyunlarımızı oynarken Sümeyra ile sohbet etmeyi de ihmal etmedik. İçimizi ısıtan bu kısa sohbette en sevdiği rengin turuncu ve en sevdiği dersin sosyal bilgiler olduğunu öğrendik. Son olarak Tombala oynamaya başladık. Bu oyunumuz da çok keyifliydi ve tabii ki oyunu miniğimiz kazandı. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda kendisine bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra bizden "Hızlı Dedektif Oyunu" istediğini söyledi. Siz de Sümeyra'nın dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Yağmurlu bir günde Sümeyra'nın dileğinin bize ulaştığı haberinin heyecanıyla güne başladık. Haberi alır almaz ailesiyle iletişime geçtik. Hediyeyi teslim etmek için Sümeyra'nın annesiyle buluştuk ve hediyeyi annesine teslim ettik. Miniğimizin Hızlı Dedektif oyununu çok sevdiğini ve bu oyunda çok iyi olduğunu ziyaretimiz sırasında öğrenmiştik. Bize gönderdiği fotoğrafta Sümeyra'nın gözleri ışıl ışıldı. Ne kadar mutlu olduğu gözlerinden anlaşılıyordu. Biz de Sümeyra'nın yüzünde gülücükler oluşmasına vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: