BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Sevda Selen - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Soğuk ve yağmurlu bir kış gününde oyunları yanımıza aldık ve miniğimizle tanışmanın heyecanıyla Genel Pediatri servisimizin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde bizi heyecanla bekleyen Sevda Selen ile tanıştık. Sevda Selen 10 yaşında ve hastanemizde Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile tedavi görmekte. Kendimizi miniğimize tanıttıktan sonra yanımıza aldığımız oyunları ona gösterdik ve oyun seçimini ona bıraktık. Miniğimiz maceramıza Jenga oynayarak başlamak istedi. Taşları özenle seçiyor ve kuleyi düşürmeden diziyordu. Daha sonra Süper Bardaklar oynamaya başladık. Miniğimiz oyunu hızlıca kavradı ve bizi yenerek oyunda galip gelmeyi başardı. Oyunlarımıza devam ederken miniğimizle sohbet etmeyi de ihmal etmedik. Miniğimiz bize ilerde iyi bir savcı olmak istediğini söyledi. Okuldaki öğretmenlerini çok sevdiğini ve en sevdiği dersin matematik olduğunu anlattı. Hoş sohbetimize devam ederken beraber boyama kitabımızdan bir resim seçip boyamaya başladık. Miniğimize bu esnada bir dileği olup olmadığını sorduk. Miniğimiz kitap okumayı çok sevdiğini söyledi ve bizden “Harry Potter Kitap Seti” istedi. Siz de bu akıllı ve kitap kurdu olan miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Sevda Selen’in dileği elimize ulaşır ulaşmaz ailesi ile iletişime geçtik ve miniğimizin evinde heyecanla hediyesini beklediğini öğrendik. Hediyeyi teslim etmek için Sevda’nın annesiyle buluştuk ve dileğini miniğimize ulaştırdık. Kitap okumayı çok seven Sevda’nın hediyesini görünce çok mutlu olduğunu ve kitaplardan birini hemen okumaya başladığını öğrendik. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna vesile olan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: