BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Rand - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Havanın güneşli olduğu bir şubat sabahı miniğimizle buluşup onunla güzel vakit geçirmek için hazırlanıp Genel Pediatri servisimizin yolunu tuttuk. Rand, 9 yaşında Akut Romatizmal Ateş (Boğaz enfeksiyonu sonrası gelişebilen bir sistemik hastalık) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Miniğimizin odasına girdiğimizde bizi heyecanla karşıladı. Bizi bekliyor olması bizi de heyecanlandırdı. Öncelikle kısa bir tanışmadan sonra ona yanımızdaki oyunları gösterip eğlenceli vakit geçirmek için zile basmış olduk. Miniğimizin isteği üzerine Tombala oynamaya karar verdik. Bu oyunda bayağı şanslı olan Rand hızlıca kartındaki sayıları tamamladı. Umarız hayatında hep şans kendisiyle birlikte olur. Ardından Buz Tuzağı oyununu oynamak isteyince onu kırmayıp oyuna başladık. Oyun sırasında bizi sabırla bekliyor, sıra ona geldiğinde şirin mi şirin hareketlerle kendi hamlesini yapıyordu. Hamlesini yapınca bir an önce sıranın tekrar kendisine gelmesini heyecanla bekliyordu. Oyun esnasında da sonrasında da yüzünde gülücüklerin eksik olmaması bizi mutlu ediyordu. Oyun sırasında bol bol sohbet ettik. En sevdiği dersin matematik olduğunu, büyüyünce polis olmak istediğini söyledi. En sevdiği renk beyaz ve en sevdiği hayvan da kediymiş. Jenga oyunumuzu da birlikte oynadıktan sonra sıra dilek almaya gelmişti. Ona dileğini sorduğumuzda bize "Buz Tuzağı" olursa çok mutlu olacağını söyledi. Rand'ın bu dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak ister misiniz?

Havanın güzel olduğu bir mart sabahı miniğimizin hediyesinin geldiği haberini aldık. Hemen ailesiyle iletişime geçtik ve sabırsızlıkla hediyeyi vermek için miniğimizin yanına koştur koştur gittik. Miniğimiz bizi heyecanla bekliyordu. Elimizde kocaman bir kutu görünce çok mutlu oldu. Sevimli miniğimiz Rand heyecanla kutuyu açtı. İçindekileri görünce mutluluğu katlandıkça katlandı. Hemen Buz Tuzağı oyununu açtık ve oynamaya başladık. O kadar mutlu oldu ki neşesi gözlerinden belliydi. Miniğimizin dileğinin yanına Akıllı Bardaklar oyununu da kondurarak hediye eden ve bu mutluluğuna vesile olan gönüllümüze kucak dolusu teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: