BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Orhan - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu ve soğuk bir günde içimizi ısıtacak dostumuzla tanışmak için Genel Cerrahi servisinin yolunu tuttuk. Yakışıklı arkadaşımız Orhan 12 yaşında ve Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Birlikte oyunlar oynayarak çok güzel bol kahkahalı vakit geçirdik. İlk oyun olarak Renkli Bardaklar oyununa karar veren Orhan bu oyunu ilk kez oynamasına rağmen çok çabuk kavrayıp hepimizi yenmeyi başardı. Bardakları çabucak dizip bütün kartları toplayan arkadaşımız bize bir hayli fark attı. Oyun sırasında iki tane beyaz muhabbet kuşunun olduğunu öğrendik. Kuşlarının ismini sevdiği çizgi film karakterlerinden dolayı Kadriye ve Remzi koymuş. Ardından diğer oyunumuz olan Ne Bu oyununa geçtik. Bu oyunda yasaklı kelimeleri söylemeden güzelce anlattı ve oyunun galibi oldu. Sevdiği hayvanı sorduğumuzda aslan olduğunu öğrendik. Çünkü miniğimiz fanatik bir Galatasaraylıydı. En küçük kardeşiyle futbol oynamayı çok seven Orhan, hayalinin de ilerde çok yetenekli bir futbolcu olmak istediğini söyledi. Daha sonra Buz Tuzağı oynadık. Bu oyunda da bizi hiç şaşırtmadı ve yine güzel bir iş çıkardı. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda Orhan’a uzun süredir istediği bir dileği var mı diye sorduk ve “İcardi Yazılı 9 Numaralı Galatasaray Forması” istediğini söyledi. Siz de Galatasaray sevdalısı, aslan yürekli bu miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Güneşin ışınlarının gözlerimizi kamaştırdığı güzel bir bahar sabahı yakışıklı arkadaşımız Orhan'ın forması elimize ulaştı. Büyük bir heyecanla ailesiyle iletişime geçtik ve belli bir süre daha hastaneye gelmeyeceklerini öğrenince kendimizi Orhan'ın hediyesini kargolarken bulduk. Sıra sabırsızlıkla beklemeye gelmişti. Orhan da haberi alır almaz çok sevinmiş ve o da kargonun ona ulaşmasını beklemiş. Birkaç gün sonra gelen fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere dostumuz formasına bayılmış. Galatasaray sevgisi daha da artan arkadaşımızın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Çok beğendiğini ve tam istediği gibi bir forma olduğunu öğrendik. O güzel gülümsemesiyle bolca teşekkür etti. Umarız formayı üzerinde taşıdığı her maçta hediyesi ona uğur getirir. Biz de arkadaşımızın dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olan gönüllümüze teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: