BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Mustafa Soner - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bugün yeni miniğimizle tanışmak için oyun kağıtlarımızı alıp heyecanla Genel Pediatri servisini ziyaret ettik. 13 yaşındaki Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile tedavi görmekte olan Mustafa Soner ile tanıştık. Mustafa Soner o kadar zeki o kadar tatlıydı ki onunla zamanın nasıl geçtiğini anlayamadık. Onunla birlikte biz de çok eğlendik. İlk önce miniğimizin çok sevdiği Uno oyunu ile başladık. Mustafa Soner gerçekten çok başarılıydı, oyunu kısa sürede kazanmıştı. Daha sonra Jenga oyunu oynamaya başladık. Oynarken Mustafa Soner ile tatlı sohbetlerimiz de oldu. Kitap okumayı, özellikle de futbolcuların biyografisini okumayı sevdiğinden bahsetti. Büyüyünce de iyi bir mühendis olmak istediğini söyledi. Ziyaretimizin sonuna doğru kendisine bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra bizden “27 Numaralı Soner Yazılı Gaziantep Forması“ istediğini söyledi. Siz de Mustafa Soner'in bu isteğini gerçekleştirip yüzündeki minik tebessüme ortak olmak ister misiniz?

Güzel bir şubat gününde Mustafa Soner’in dileğinin fakültemize geldiği haberini aldık. Vakit kaybetmeden hemen ailesiyle iletişime geçtik. Yakın zamanda ailesinin hastaneye geleceğini fakat Mustafa Soner’in okula gitmesinden dolayı hastaneye gelemeyeceğini öğrendik. Biz de ailesine teslim etmek için hastaneye gitmek üzere yola koyulduk. Büyük bir heyecan içerisinde gittik ve ailesine 27 Numaralı Soner Yazılı Gaziantep forması dilediğini teslim ettik. Eve vardığında Soner’in çok sevinip mutlu olduğunu duyduk ve bunu öğrendiğimizde biz de onun kadar mutlu olduk. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: