BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Muhammed - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Havanın çok güzel olduğu bir günde yakışıklı arkadaşımız Muhammed'in yanına gitmek için önlüklerimizi giydik, oyunlarımızı alıp Genel Pediatri servisine gittik. Muhammed 14 yaşında ve Kronik Böbrek Yetersizliği tanısı ile tedavi görmekte. Heyecanla bizi bekleyen Muhammed ile küçük bir tanışma sonrası oyun oynamaya başladık. Neyim Ben oyununda hızlıca kartları bilerek ve birçok kartı alarak oyunu kazandı. Dostumuz gayet güler yüzlü, hoşsohbetli biriydi. Anlattığına göre mahallede çok fazla arkadaşı varmış ve hep beraber oyun oynuyorlarmuş. Özellikle cumartesi günleri herkes eksiksiz gelip futbol oynuyorlarmış. Kendisi de Ronaldo ve Real Madrid hayranıymış. Bunları konuşurken bir yandan da Buz Tuzağı oyununu da başarıyla tamamladık. Ayrıca Muhammed, en küçük kardeşi Hamza'yı da çok sevdiğini söyledi. Bir de büyüyünce doktor olmak istediğini öğrendik. Sıra Süper Bardaklar oyununa gelmişti. Muhammed bu oyunda da hünerlerini sergileyip bizi yenmeyi başardı. Bize çizdiği resimleri gösterdi. En sevdiği rengi sorunca da kırmızı olduğunu söyledi. Muhammed sohbeti ve güler yüzü ile günümüzü aydınlattı. Ziyaretimizin sonunda arkadaşımıza dileğini sorduk ve bizden "Kırmızı Uzaktan Kumandalı Araba" istedi. Siz de bu tatlı dostumuzun dileğini gerçekleştirmek ister misiniz?

Güneşin bulutların arkasından çıkıp göz kırptığı harika bir mart sabahı Muhammed'in hediyesinin elimize ulaştığını öğrenince günümüz daha da güzelleşti. Yakışıklı arkadaşımızı daha çok bekletmemek adına ailesiyle iletişime geçince Muhammed'in hastanede olmadığını fakat annesinin hastaneye uğrayacağını öğrendik. Hiç vakit kaybetmeden hediyesini güzelce paketleyip annesine teslim ettik. Gelen fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere dostumuz arabasına bayılmış. Annesinin dediğine göre eline ulaştığı andan beri yanından ayırmayıp sürekli sürüş yapmış. Muhammed'in mutluluğuna ortak olup onun neşelenmesine vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: