BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9528 - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Kış mevsiminin yerini yavaş yavaş bahar mevsimine bıraktığı, polenlerin havada uçuştuğu bir nisan gününde yanımıza özenle seçtiğimiz oyuncaklarımızı alarak hastanemizin Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Miniğimizle tanışacak olmanın verdiği heyecanla 11 yaşındaki miniğimizin yanına ulaştık. Minik arkadaşımızla hemencecik tanışıp ona oyunlarımızı gösterdik. Böylece oyun serüvenimiz miniğimizin önceden de oynadığı ve çok iyi bildiği Buz Tuzağı oyunuyla başlamış oldu. Tatlı arkadaşımız Buz Tuzağı oyunundaki hünerlerini yüzündeki minik gülümseme ve taktiksel hamleleriyle bizlere bayağı fark atarak göstermiş oldu. Oyunumuz heyecanla devam ederken minik arkadaşımıza en sevdiği hayvanı sorduk ve tavşanları pofuduk oldukları için çok sevdiği cevabını aldık. Sonrasında sıradaki oyunumuz olan Kule oyununu oynamaya koyulduk. Oyun oynayışımız sırasında miniğimizin doğal taşlara olan ilgisinden konuştuk. Kule oyununu miniğimizin cesur ve atik hamleleriyle birlikte oyundan keyif aldığımızın göstergesi olan kahkahalarımızla birlikte bitirmiş bulunduk. Ardından miniğimizin ısrarlarıyla Uno oynamaya karar verdik. Uno oynamayı öğrenip oynamaya başladık. Oyundaki renklerden konuşurken miniğimizin en sevdiği rengin mor olduğu detayını yakaladık. Uno oynamaya tam hız devam ederken tatlı arkadaşımız bize büyüyünce kendisinin de doktor olup bizimle meslektaş olmak istediğinden ve bizimle birlikte çalışmanın onu çok mutlu edeceğinden bahsetti. Oyun oynarken yaptığımız sohbetlerin birinde çizgi film izlemenin onu çok mutlu hissettirdiği hakkında konuştuk. Uno oyununu da miniğimizin kıvrak zekası ile kazanmasıyla birlikte geride bırakmış olduk. Sıra miniğimize dileğini sormaya geldiğinde miniğimiz doğal taşlara olan ilgisinden dolayı bizden "Kristal Kuvars Kolye" istediğini söyledi. Miniğimizin dileğini karşılayıp onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Bahar yağmurlarının çiçekleri canlandırdığı bir mayıs günü miniğimizin hediyesinin bize ulaştığı haberiyle içimizde artan mutlulukla miniğimizin ailesiyle iletişime geçtik. Bize şimdi hastanede ve müsait olduklarını söyleyince hemen miniğimizin hediyesini alıp hastaneye doğru yola çıktık. Miniğimizin heyecanlı ve bir o kadar da meraklı gözleri sanki her yerden çıkabilirmişiz gibi bizleri arıyordu. Sonunda bizi fark ettiği zaman içindeki mutluluğun aynası olan gözleri ışıldamaya başladı. Miniğimizin yanına ulaştığımızda ona hemencecik hediyesini teslim ettik, miniğimiz de hediyeyi aldığı gibi bizlere teşekkür edip paketini açmaya koyuldu. Paketi açarkenki heyecanı bizi de heyecanlandırdı. Kolyesini miniğimize takıp ne kadar güzel durduğu hakkında konuştuk ve miniğimiz tekrar bize teşekkür etti. Biz de miniğimizin heyecanına ve mutluluğuna ortak olan güzel kalpli gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: