BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9374 - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yeşilin her tonunun doğayı büyülediği; rengarenk çiçeklerin, özellikle nergislerin, çiçekçi tezgahlarında yerini almaya başladığı bir mart günü, heyecan ve mutlulukla oyunlarımızı hazırlayıp Pediatri servisimizin yolunu tuttuk. 14 yaşında olan ve Kronik Böbrek Yetersizliği tanısıyla tedavi gören bir küçüğümüzü ziyaret edecektik. Yanına vardığımızda bizi güler yüzle ve merakla karşıladı. Tanışma faslı sonrası Jenga oynamaya karar verdik. İkişer ikişer eşleştik, küçüğümüzün Jenga’da iyi olması bizi oyuna daha da kilitledi. Dikkatlice, hesap ederek hamlesini yapmasıyla oyundaki ustalığını bize göstermiş oldu. Galibiyeti küçüğümüzün takımı elde ettikten sonra sıradaki oyunu onların seçmesinin makul olacağını düşündük. Uno oynamaya karar verdiler. Uno kartlarını dağıtmaya başladık. Bu oyunda da iyi oynaması bizi kendine hayran bırakmıştı. Küçüğümüz Uno'yu daha önce defalarca oynadığını, telefonda oyunun uygulamasının bulunduğunu söyledi. Konu konuyu açıyor sohbet koyulaşıyordu. Onu hevesle dinleyip oyuna devam ediyorduk. Küçüğümüzün en sevdiği rengin kırmızı olduğunu, ilerde ana sınıfı öğretmeni olmak istediğini, çocuklarla vakit geçirmeyi çok sevdiğini öğrendik. Ayrıca akadaşlarıyla vakit geçirmeyi, onlarla değişik pasta tarifleri denemeyi çok sevdiğini öğrendik. Uno'daki başarısını da tebrik ettikten sonra, tombala oyunumuzu oynayıp veda etme vaktinin geldiğini fark ettik. Çok eğlenceliydi. Onunla sohbet etmek, oyunlar oynamak bize de iyi gelmişti. Onu çok sevdik. Küçüğümüze dileğini sorduğumuzda ise bize "Uno" istediğini söyledi. Küçüğümüzün bu dileğini gerçekleştirmek ve onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Güneş'in bize parçalı bulutlar arasından tatlı tatlı gülümsediği rüzgarlı bir günde miniğimizin hediyesinin elimize ulaştığını öğrendik. Hemen miniğimize teslim edebilmek için harekete geçtik ve ailesiyle de iletişime geçtik. Ailesiyle sözleştiğimiz saatte buluştuk ve hediye teslimimizi gerçekleştirdik. Miniğimiz yakın zamanda hastaneye gelmeyeceği için ailesi aracılığıyla teslim etmiş olduk. Sonrasında hediyesiyle çok keyifli vakit geçireceği için çok mutlu olduğunu öğrendik. Onun mutluluğu bizim de mutluluğumuza mutluluk kattı. Bu mutlulukları yaşatan gönüllümüze kucak dolusu sevgilerimizi yolluyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: