BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9247 - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Kışın son günlerinde Genel Pediatri servisine yeni bir arkadaşımızla tanışma heyecanıyla gittik. Odada sevinçle bizi bekleyen 14 yaşındaki arkadaşımızla hiç vakit kaybetmeden oynamaya başladık. Yanımızda götürdüğümüz Uno oyunuyla başladık. Daha önce oynamamasına rağmen bu oyunda bayağı başarılıydı. Oyunumuzu anlattıktan sonra kıvrak zekasıyla hemen çözmüştü. Futbol ile arasının iyi olduğunu ve koyu Beşiktaş taraftarı olduğunu söyledi. Diğer oyunumuz olan Akıllı Bardaklar oyunuyla devam ettik. Hızıyla bizleri çok şaşırtmıştı. Bu güzel anların sonuna gelmiştik. Ayrılırken dileğinin ne olduğunu sorduk o da bizlere "Klasik Çubuklu Beşiktaş Forması" istediğini söyledi. Arkadaşımızın dileğinin gerçekleşmesine yardımcı olmak ister misiniz?

Heyecanımızın katbekat arttıran güzel bir haberle güne başladık. Yakışıklı prensimizin hediyesi elimize ulaşmıştı. Miniğimizi bir an önce mutlu etmek için elimizi çabuk tutup ailesine ulaştık. Ailesiyle hastanemizde görüşüp prensimizin hediyesini onlara teslim ettik. Miniğimizin formasını çok sevdiğini öğrendik. Yakışıklı prensimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: