BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Mehmet Berat - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu ve sisli bir kış günü elimizde oyunlarımız, gönlümüzde uçsuz bucaksız şarkılarımız ile Genel Pediatri servisimizin yolunu tuttuk. Heyecanla miniğimizin kapısını çaldık. Minik dostumuz bizi görünce çok sevindi. Yakışıklımızın adının Mehmet Berat olduğunu öğrendik ve biz de hemen kendimizi tanıttık. 9 yaşındaki Mehmet Berat Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görüyor. Biraz sohbet ettikten sonra oyunlarımıza başladık. Berat önce Uno oynamayı bildiğini ve iddialı olduğunu belirterek bu oyunla başlamak istedi. Sohbetimizin arasında küçük dostumuzun Galatasaraylı olduğunu ve en sevdiği futbolcunun da Kerem Aktürkoğlu olduğunu öğrendik. Sonrasında Akıllı Bardaklar oyununa geçtik. Burada da hünerlerini sergileyen miniğimizin sevdiği rengin mavi olduğunu öğrendik. Yakışıklımız büyüyünce hava subayı olmak istiyormuş. Oyun serüvenimize Hızlı Dedektif oyunu ile devam ettik. Miniğimiz bu oyunu da yeni öğrenmesine karşın hızlıca öğrenerek bizleri şaşırtmayı başardı. Okulunda da en sevdiği ders matematikmiş. Oyunlarımıza devam ederken Mehmet Berat'ın en sevdiği oyunun da tombala olduğunu öğrendik. Biz Berat'la oyun oynarken çok eğlendik. Berat oyunlarda hem çok hırslı hem de çok başarılıydı. Ziyaretimizin sonunda Mehmet Berat'a en çok istediği şeyi sorduğumuzda tereddüt etmeden ”Tombala” cevabını verdi. Sizler de Mehmet Berat'ın dileğini gerçekleştirip gözlerindeki ışıltıya ortak olmak ister misiniz?

Mehmet Berat'ın Tombala dileği elimize ulaşır ulaşmaz ceplerimizde mutlulukla aileyle iletişime geçtik. Ailesi yakın zamanda hastanemize uğramayacağı için kargo ile kendisine ulaştırdık. Annesi çok mutlu olduğundan bahsetti. Güzel günlerde kullanması dileklerimizi ilettik. Miniğimizin dileğine kavuşmasına vesile olan gönüllümüze teşekkür ediyoruz. Umarız hayatta hep o beklediği taşı çeker.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: