BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Maide Nur - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Soğuk bir şubat günü miniğimizle tanışmanın heyecanı içinde oyunlarımızı alıp Genel Pediatri servisimizin yolunu tuttuk. Maide Nur bizi bütün tatlılığıyla kapıda karşıladı. Miniğimiz 12 yaşında ve hastanemizde Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile tedavi görmekte. Onunla oyun oynamaya geldiğimizi görünce çok sevindi ve hemen başlamak istedi. Ona çeşit çeşit oyuncaklar getirmiştik ve hangisi ile başlamak istediğini sorduk. O da bize Hızlı Dedektif cevabını verdi. Biz de hız kesmeden oyunumuza başladık. Oyunu ilk defa oynadığını söylemesine rağmen o kadar çabuk öğrendi ki ilk oynayışta kazandı. Daha sonrasında ise Buz Tuzağı oynamaya karar verdik. Taşlara vuruşu bile planlı olan miniğimiz bu oyunun da galibi olmuştu ve çok eğlendiğini söyledi. Takım tutup tutmadığını sorduğumuzda ise Galatasaraylı olduğunu söyledi. Hatta en sevdiği renklerin sarı ve kırmızı olduğunu da özel olarak belirtti ve çok eğlenceli dakikalar yaşadık. Boş zamanlarında ip atlamayı çok sevdiğini söyleyen miniğimize ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda bizden bir dileği olup olmadığını sorduk ve bize “Muslera Kitabı” istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuyla mutlu olmak ister misiniz?

Güneşin ışıl ışıl parladığı bir kış gününde Maide Nur'un Muslera Kitabı dileğinin geldiği haberini aldık. Maide Nur'un tatlı gülümsemesini görecek olmanın verdiği heyecanla ailesine ulaştık. Yakın zamanda hastaneye geleceklerini öğrendik ve Maide Nur'u görmek için sabırsızlanmaya başladık. Kararlaştırdığımız gün gelip çattığında dileğimizi alıp heyecanla hastaneye doğru yola koyulduk. Prensesimizin yanına vardığımızda gözleri pırıl pırıl heyecanla bize bakıyordu. Maide Nur'un dileğini teslim ederken o tatlı gülümsemesiyle günümüz daha da güzelleşti. Maide Nur'un gülümsemesine vesile olan sevgili gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: