BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

İnci Nur - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Soğuk bir kış gününde içimizi ısıtacak yeni bir ziyarete gidecek olmanın mutluluğuyla derslerimizin bitmesini bekledik. Zamanı gelince hızlı ve heyecanlı adımlarla Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Oraya gittiğimizde bizi güzel gülümsemesi ile İnci Nur karşıladı. İnci Nur 11 yaşında ve Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile hastanemizde tedavi görmekte. Tatlı arkadaşımız bizi görünce çok mutlu olduğunu ve hemen oyun oynamak istediğini söyledi. Miniğimizin bu hevesi bizi de çok heyecanlandırdı. Kısa bir tanışmanın ardından onun için yanımızda getirdiğimiz oyunları gösterdik. Daha önce oynamadığı için merak ettiği Kaydırmaca Tırmanmaca oyununu oynamaya karar verdik. İnci bu oyuna şanslı başladı. Çarkı çevirdiğinde gelen yüksek sayılar sayesinde hemen önümüze geçti. Biz de biraz gerisinden onu takip ediyorduk. Bir yandan da tatlı bir sohbete giriştik. Sevimli arkadaşımızın okulda en sevdiği dersin Türkçe olduğunu öğrendik. Boş zamanlarında arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi çok seviyormuş. Bize daha önce evde köpek ve kuş beslediğinden bahsederken gülümsemesi gitgide büyüyordu. Oyunumuzun sonuna yaklaşırken papatyaları çok sevdiğini söylemeyi de ihmal etmedi. Bu oyunu kazanmayı başaran İnci Nur daha sonra tombala oynamak istedi. Seçtiği kartın mavi olması bize en sevdiği rengin mavi olduğunu düşündürttü. Ama İnci Nur tatlı gülümsemesi ile yanıldığımızı söyledi. En sevdiği renk aslında pembeymiş. Sevimli arkadaşımızın şansı bu oyunda da yanındaydı. Güzel geçen dakikalarımızın ardından İnci Nur'a bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Düşünceli geçen birkaç dakikanın ardından bizden "Pembe Peluş Oyuncak Ayı" istediğine karar verdi. Siz de İnci Nur'un dileğini gerçekleştirip güzel gülümsemesine katkıda bulunmak ister misiniz?

Güneşli ve güzel bir günde tatlı prensesimiz İnci'nin dileğinin geldiğini öğrendik. Hemen ailesiyle iletişime geçtik ve hastaneye gelecekleri günü öğrendik. İnci'yi fazla bekletmemek için hastaneye gelir gelmez yanına gittik. Bizi gördüğüne çok sevinen İnci, merakla hediyesini bekliyordu. Paketi gördüğünde kocaman ve tam istediği gibi bir ayıcık olduğunu anlamıştı. Paketi açarken olan heyecanı görülmeye değerdi. İnci'nin o tatlı hallerini, güzel gülümsemesini görmemize aracılık eden gönüllümüze teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: