BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Gamze - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir gün olmasına rağmen içi içine sığmayan 3 kişi olarak Pediatri servisimizin yolunu tuttuk. Denge oyunu ve Bil Bakalım oyunlarını alıp dünyalar tatlısı Gamze'nin odasına girdik. Gamze 11 yaşında ve hastanemizde Kronik Böbrek Yetmezliği tanısı ile tedavi görmekte. Kendimizi tanıttıktan sonra tatlı arkadaşımız ile birlikte çok güzel oyunlarımızı oynamaya başladık. İlerde avukat olmayı istediğini söyleyen miniğimizden cidden avukat hanım havasını hepimiz aldık. Minik arkadaşımız gerçekten çok akıllı. En sevdiği rengin mavi olduğunu ve kedileri çok sevdiğini söyleyen miniğimizle sohbetimiz devam etti. Artık ayrılma zamanımız geldiğinde dileğini sorduk ve "Guess The Picture Oyunu" istediğini öğrendik. Siz de miniğimizin bu dileğini gerçekleştirerek yüzündeki tebessüme ortak olmak ister misiniz?

Gamze’nin hediyesinin bize ulaştığını öğrendiğimizde heyecanla ailesine haber verdik. Onların da hastanemize geldiği hafif yağmurlu bir günde önlüklerimizi ve hediyemizi alarak Gamze'nin yanına gittik. Gamze bizi unutmamıştı. Prensesimizle biraz sohbet ettikten sonra hediyesini verdik. Hediyesini açarkenki heyecanı ve gülümsemesi içimizi ısıttı. Miniğimizin mutluluğu bize günün en büyük sevincini yaşattı. Gamze'nin mutluluğuna ve güzel gülüşüne ortak olan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: