BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Fatma - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli güzel bir günde miniğimizle tanışacağımız için heyecanla hastanemizdeki Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Orada bizi kocaman gülümsemesi ile Fatma karşıladı. Fatma 12 yaşında ve ASD (Bir çeşit yapısal kalp hastalığı) tanısı ile hastanemizde yatmakta. Gider gitmez Fatma'ya oyunlarımızı tanıttık. Bizimle oyun oynayacağı için heyecanlanan miniğimiz, daha önce de oynamış olduğu Kule oyunu ile başlamak istedi. Bütün taşları güzelce çeken Fatma, oyunda çok iyi iş çıkardı. Hayvanları çok sevdiğinden bahsederken en sevdiği hayvanın kedi olduğunu söylemişti. Sokaktaki kedilere sık sık yemek verdiğini de ekledi. Oyunlarımıza Buz Kırağı ile devam ettik. Oldukça stratejik hamleler yapan prensesimiz, her seferinde taşı düşürmemeyi başarmıştı. Oyunun sonunda miniğimizi alkışlamayı da ihmal etmedik. Oyun oynarken ve sohbet ederken çok keyif almıştık. Veda etmeye yakın Fatma'ya bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Bizden "Barbie Rüya Dolabı Oyun Seti" istediğini söyledi. Siz de bu dileği gerçekleştirerek Fatma'nın mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Güzel bir bahar gününde Fatma'nın dileğinin geldiği haberini aldık ve prensesimizin annesi ile iletişime geçtik. Yakın zamanda hastaneye kontrole geleceğini öğrendik ve heyecanlı bir bekleyişe girdik. Fatma bizi hastaneye geldiği gün aradı ve yanına gittiğimizde de bizi gülümseyerek karşıladı. Hemencecik hediyesinin kutusunu açan prensesimiz, oynamak için çok heyecanlı olduğunu söyledi. Biraz sohbet ettikten sonra Fatma'yı uğurladık. Dileğini gerçekleştirip prensesimizin mutluluğuna ortak olan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: