BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Eren - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir şubat gününde oyunlarımızı alıp arkadaşlarımızla birlikte heyecanlı bir şekilde miniğimizle tanışmak için Genel Pediatri servisine gittik. Ziyaretimizde şirin olduğu kadar yetenekli bir o kadar da akıllı Eren ile tanıştık. Eren 6 yaşında ve hastanemizde İmmün Yetmezlik (Bağışıklık sisteminin yetmezliği) tanısı ile tedavi görmektedir. Oyunlarımıza Jenga ile başladık ve miniğimizin bu oyundaki başarısına hayran kaldık. Jenga’yı 2 kez oynadıktan sonra miniğimizin isteğiyle Tombala oynamaya başladık. Miniğimiz bu oyunda da çok başarılıydı. Ardından Uno oynamaya karar verdik. Eren bu oyunda da oldukça başarılıydı. Keyifli oyunlarımızı oynarken Eren ile sohbet etmeyi de ihmal etmedik. Bize büyüyünce pilot olmak istediğini ve en sevdiği rengin sarı olduğunu söyledi. Ayrıca okulda nöbetçilik yaptığını söyledi. Burdan miniğimizin sorumluluk sahibi olduğunu anladık. Oyunlarımızı oynadıktan sonra kendisine bir dilek hakkın olsa en çok neyi isterdin diye sorduk. Bizden "Sarı Robota Dönüşen Araba" istediğini söyledi. Siz de Eren‘in dileğini gerçekleştirip onun yüzünde tatlı bir tebessüm oluşturmak ister misiniz?  

 

Yağmurlu ve serin bir şubat gününde miniğimizin dileğinin bize ulaştığını öğrendik. Hemen ailesiyle iletişime geçtik ve hastanede olduklarını öğrendik. Eren’in dileğini alıp hemen hastanenin yolunu tuttuk. Elimizdeki kutuyu görür görmez miniğimizin gözleri parladı. Hemen kutuyu açtık ve arabayı çalıştırdık. Araba, rengarenk ışıkları eşliğinde bir robota bir arabaya dönüşüyordu. O sırada miniğimiz hiç gözlerini ayırmadan büyük bir heyecanla izliyordu. Miniğimizi bu kadar çok sevindiren ve gözlerinin bu denli parlamasını sağlayan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: