BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ercan - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşin gönüllerimizi ısıttığı bir şubat günde Jenga, Tombala ve Uno oyunlarımızı yanımıza aldık ve hangi minik arkadaşımızla tanışacağımızın heyecanı içinde Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde tatlı olduğu kadar aktif, arkadaş canlısı ve bir o kadar da zeki olan miniğimiz Ercan ile tanıştık. Ercan 9 yaşında ve hastanemizde Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile tedavi görmekte. Miniğimiz Jenga oyunu ile başlamayı istediği için Jenga ile oyunumuza başladık ve miniğimizin dikkati, stratejisi ve kendinden emin oluşuyla oynamasına hayran kaldık. Ardından miniğimiz Uno ile oyuna devam etmek istedi. Uno oynarkenki hevesi ve ilgisi görülmeye değerdi. Oyunumuz esnasında Ercan ile bol bol sohbet ettik. Bize en sevdiği dersin matematik olduğunu ve büyüyünce kepçe operatörü olmak istediğini söyledi. Unodan sonra hep beraber Tombala oyunumuzu keyifle oynadık. En sevdiği çizgi filmin Rafadan Tayfa olduğu ve çizgi filmdeki Hayri karakterini kendine yakın bulduğundan bahsetti. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda kendisine bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Ercan da heyecanla bizden "Hızlı Dedektif Oyunu" istediğini söyledi. Siz de Ercan'ın dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşünü, tıpkı bir dedektif gibi bulmasını sağlamak ister misiniz ? 

Gönlümüze bahar getiren güneşin parladığı bir şubat gününde, yakışıklımız Ercan’ın Hızlı Dedektif dileğinin fakültemize ulaştığını öğrendik ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Hastanede olduğunu öğrenir öğrenmez dileğimizi teslim etmek üzere yola koyulduk. Ercan bizi heyecanla bekliyordu. Dileğini gördüğü sırada gözlerinin parıltısı adeta tüm evrenimizi aydınlattı. Öyle bir ışıltı ki Gaziantep'e geldiğinde Alper Gezeravcı'ya ilk soracağımız şey, bu aydınlığı yüreğiyle görüp görmediği olacak. Biz de onun mutluluğuyla şenlendik. Ercan’ın dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemeye ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. Umarız hayatta hep istediği şeyleri, hiç beklemediği anlarda bir dedektif edasıyla bulur.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: