BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Elif - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşin içimizi ısıttığı bir kış gününde, yüreğimizde miniğimizle tanışmanın hevesiyle Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Odasına gittiğimizde miniğimizin de bizi aynı hevesle beklediğini gördük. Bizimle hemen tanışmak istediğini söylediğinde büyük bir sevinçle kendimizi ona tanıttık. Prensesimiz de bize isminin Elif olduğunu söyledi. Elif, 10 yaşında ve hastanemizde Spinal Musküler Atrofi (Bir çeşit sinir-kas hastalığı) ile tedavi görmekte. Oyun maceramıza Bul Bakalım ile başladık. Miniğimiz bu oyunu çok iyi oynadı ve kazandı. Prensesimiz daha sonra heyecanla Jenga oynamak istediğini söyledi. Oyunumuz hırslı bir şekilde devam ederken Elif’e 2.kez yenildik. Elif’le sohbet ederken bize Güney Kore’ye gitmek istediğinden bahsetti. Miniğimiz aynı zamanda koyu bir Galatasaray aşığı olduğunu da söyledi. Üçüncü oyunumuz olan Uno’ya başladık. Elif bize matematik dersini çok sevdiğini ve Uno’yu da güzel hesaplarıyla kazanacağını söyledi ve tam da dediği gibi çok kısa sürede bizi yendi. Tombala oynayarak eğlenceli sohbetimize devam ettik. Prensesimiz bize en sevdiği çizgi filmin Otel Transilvanya olduğunu da söyledi. Sohbetimize devam ederken Elif’e bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Miniğimizin bu soruyu sorunca gözleri parladı. Elif BTS müzik grubunu çok sevdiğini ve bizden de “BTS Yazılı Ayakkabı” istediğini söyledi. Siz de Elif’in dileğini gerçekleştirip onun gülüşlerine ortak olmak ister misiniz?

Havanın gönlümüze neşe getirdiği bir kış gününde heyecanla beklediğimiz Elif’in dileğinin bize ulaştığı haberini aldık. Hemen ailesiyle iletişime geçtiğimizde prensesimizin taburcu olduğunu ama babasının hastaneye uğrayacağını öğrendik. Hediyemizi güzelce hazırlayıp miniğimizin babasına teslim ettik.Babasından prensesimizin ayakkabısını görünce çok mutlu olduğunu, gözlerinin içinin güldüğünü öğrendik. Elif’in mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. Umarız ki hayatı boyunca hep umuda koşar.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: