BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Dilan - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir günde oyunlarımızı yanımıza aldık ve kiminle tanışacağımızın heyecanı içinde Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde tatlı olduğu kadar akıllı ve bir o kadar da yetenekli olan arkadaşımız Dilan ile tanıştık. Dilan 16 yaşında ve hastanemizde Herediter Sferositoz (Bir çeşit kan hastalığı) tanısı ile tedavi görmekte. Oyun serüvenimize Jenga oynayarak başladık ve çocuğumuzun başarısı karşısında hayran kaldık. Ardından Uno oynamaya karar verdik. Dilan bu oyunda da oldukça başarılıydı. Keyifli oyunumuz esnasında Dilan ile sohbet etmeyi de ihmal etmedik. Bize voleybolcu olmak istediğinden, futbol izlemeyi sevdiğinden, en sevdiği rengin mor olduğundan bahsetti. Daha sonra da Ne Bu oyunumuzu oynadık. Kelimeleri anlatmaya çalışırken oldukça eğlendik. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda kendisine bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra bizden "Beşiktaş Forması" istediğini söyledi. Siz de Dilan'nın dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Güneşin ilk ışıkları bize vurduğunda güzeller güzeli Dilan’ın hediyesinin fakültemize ulaştığı haberini aldık. Ailesiyle iletişime geçtik. Geldiklerinde çok büyük bir mutlulukla tutkulu bir Beşiktaşlı olan Dilan’ın hediyesini vermek için hastanenin yolunu tuttuk. Bizleri ve hediyesini gören Dilan çoktan havalara uçmuştu bile. Gönüllümüzün güzel temennileri ilettiği notuyla birlikte Dilan’ın çok daha mutlu olduğunu gördük. Dilan’ın formasını çok beğendiği ve giymek için ne kadar sabırsız olduğu her halinden belliydi. Biraz sohbet ettikten sonra Dilan’a veda ettik. Umarız ki formasıyla nice şampiyonluklar görür. Dilan’ı ve bizleri bu denli mutlu eden gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: