BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Alper Burak - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Dışarıdaki sağanak yağmura aldırış etmeden miniğimiz ile tanışacak olmanın heyecanı içerisinde Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Elimizde oyuncaklarımızla yakışıklı miniğimizin odasına girdiğimiz zaman bizi gözlerindeki heyecanla karşıladı. Bizi heyecanla karşılayan Alper Burak, 10 yaşında ve Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmektedir. Miniğimizle oyun serüvenimize Buz Tuzağı oyununu bildiği için ilk önce onunla başladık. Oyunu çok heyecanlı ve taktiksel oynayan Alper Burak, küçük yaşında bu kadar zeki olmasıyla bizi büyüledi. Oyun sırasında sohbet ederken en sevdiği hayvanın koala olduğunu söyleyerek bizleri şaşırttı. Nedenini sorduğumuzda ise çünkü onlar tembel diyerek hepimizi güldürdü. Buz Tuzağı oyununda uyguladığı taktiklerle bizi yendi. Sıradaki oyunumuz olan Akıllı Bardaklar'da el becerisiyle yine birinci oldu. Oyunda renklerle alakalı konuşurken bir anda hangi takımı tuttuğu ile ilgili konuştuk ve yakışıklı prensimizin Beşiktaşlı olduğunu öğrendik. Daha sonra Jenga oyununda hızlı hareketlerle blokları alarak oyundaki ustalığını bize gösterdi. Oyunumuzu oynarken birlikte sevdiğimiz şarkıları söyledik. Sohbetimiz esnasında Alper Burak'a büyüyünce ne olmak istediğini sorduk ve diyabet hemşiresi veya coğrafya öğretmeni olmak istediğini söyledi. Diğer oyunumuz olan Bil Bakalım Kim oyununda ilk defa oynamasına rağmen oyunu çabuk kavrayıp kazandı. Hırslı kişiliği ile bütün oyunlarda birinci oldu. Neşesi ve tatlılığı ile bizleri kahkahaya boğdu. Sıra dileğini sormaya geldiğinde heyecanla "Akıllı Bardaklar Oyunu" istediğini söyledi. Siz de Alper Burak'ın dileğini gerçekleştirip heyecanına ortak olmak ister misiniz?

Soğuk ama güneşli bir kış gününde Alper Burak’ın dileğinin elimize ulaştığı haberi bizi heyecanlandırmıştı. Hemen ailesi ile iletişime geçtik. Dileği teslim etmek için ailesi ile uygun bir vakit diliminde buluşmak için anlaştık. Dileği teslim edecek olmamızın heyecanı her tarafımızı kuşatmıştı. Alper Burak ile buluştuk ve dileğini teslim ettik. Miniğimiz dileği gördüğünde çok heyecanlandı. Kutusunu açtığında çok mutlu olduğu gözlerinden okunuyordu. Miniğimiz arkadaşlarıyla beraber oyununu oynamak için hemen heyecanla planlarını yapmıştı. Miniğimizin dileğini gerçekleştiren ve heyecanına ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: