BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ahmet - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Kış gününde güneşin havayı bir nebze olsun ısıtmasıyla ilkbaharın gelecek olmasının heyecanına kapılıp bu heyecanımıza yeni bir miniğimizle tanışacak olmanın heyecanını da ekleyip Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Odaya ilk girdiğimizde bizi tatlı gülüşüyle Ahmet karşıladı. Ahmet 7 yaşında ve Nefrotik Sendrom (Bir çeşit böbrek hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Ahmet ile kısa bir tanışmanın ardından onun da isteğiyle Bil Bakalım Kim oyunuyla güzel bir oyun serüvenine başladık. Ahmet bu oyunda o kadar iyiydi ki sorduğu sorularla oyunu hızlıca bitirdi. Sonrasında daha önce oynamadığını söylediği Jenga oyunuyla oyun serüvenimize devam ettik. Oyunu oynarken o kadar heyecanlanmıştık ki elimizin titremesine engel olamadık. Bu oyunda da miniğimiz ilk defa oynamasına rağmen bizi yenmeyi başardı. Oyun esnasında Ahmet ile sohbet etmeyi ihmal etmedik. Miniğimizin en sevdiği rengin mavi ve siyah olduğunu, büyüyünce asker olmak istediğini öğrendik. Biz odaya girerken çizgi film izlediği için hangi çizgi filmleri sevdiğini de sorduk ve en sevdiği çizgi filmin Rafadan Tayfa olduğunu öğrendik. Aynı zamanda miniğimiz fanatik Galatasaraylı olduğunu ve en sevdiği futbolcunun Icardi olduğunu da söyledi. Oyun serüvenimizin sonuna gelirken miniğimize bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Soruyu sorduktan sonra miniğimiz Jenga oyununu oynarken olduğu gibi heyecanlanmıştı. Biraz düşündükten sonra miniğimiz bizden “Jenga” istediğini belirtti. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip eğlencesine, heyecanına ve mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Mart ayına Ahmet'in dileğinin geldiği haberiyle bizi ilkbaharın gelişi gibi heyecanlandıran bir giriş yaptık. Miniğimizin gülen yüzünü görmek için daha fazla bekleyemeyeceğimizden dolayı hemen ailesini aradık ve hastanede olduklarını öğrendik. Hediyemizi de alarak hastanenin yolunu tuttuk. Önce Ahmet ile biraz sohbet ettik, ardından Ahmet'e güzel bir sürpriz yaptık. Minik prensimiz çok mutlu oldu. Güzel gözleri adeta güneş gibi parıldıyordu. Eminiz miniğimiz oyununu oynarken en az bizimle oynadığı kadar eğlenecektir. Miniğimizin heyecanına ve mutluluğuna katkıda bulunan ve ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: