BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9492 - Erciyes Tıp Fakültesi

Erciyes Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Kayseri’de yağmurlu bir cuma günü heyecanla Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Burada bizi sımsıcak gülümsemesiyle 11 yaşındaki miniğimiz karşıladı.

Miniğimizle tanıştıktan sonra ona bizimle ne oynamak istediğini sorduk, o da Kum Boyama yapmak istediğini söyledi. Hem beraber Kum Boyama yaptık hem de sohbetimize devam ettik. Miniğimiz öğretmen olmak istediğini ve en sevdiği dersin fen bilimleri dersi olduğunu söyledi. En sevdiği rengin kırmızı, tuttuğu takımın Galatasaray olduğunu da bizimle paylaştı. Boyama yaparken Galatasaray Marşı’nı dinledik ve beraber marşa eşlik ettik. Fazla kalan kumları karıştırıp yaptığımız rengarenk boyamayla da miniğimizin renkli kişiliğine şahit olmuş olduk.

Miniğimizle birlikteyken vaktin nasıl geçtiğini anlayamadık. Gitme zamanımız geldiğinde miniğimizle vedalaşmadan önce bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Bir süre düşündükten sonra bizden “LEGO Friends Heartlake City Alışveriş Merkezi” istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun gülüşüne ortak olmak ister misiniz?



Güzel bir bahar gününde miniğimizin dileğinin geldiğini öğrendik ve hemen ailesiyle iletişime geçip en yakın randevu tarihlerini öğrendik. Sabırsızlıkla o günün gelmesini bekledik. O gün geldiğinde heyecanla hediyemizi yanımıza alıp Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Miniğimiz bizi gördüğünde gözlerinin içi güldü. Hediyeyi gördüğünde ise çok şaşırdı, heyecanla hediyesiyle ilgilenmeye başladı. Miniğimizin dileğinin gerçekleşmesine vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: