BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9307 - Düzce Tıp Fakültesi

Düzce Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir kış gününde Jenga'mızı, kelime oyunumuzu ve Uno'muzu alıp arkadaşımız ile tanışacak olmanın verdiği heyecanla Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Odaya girdiğimizde bizi meraklı gözleri, al yanakları ve gülünce kısılan gözleriyle 15 yaşındaki yakışıklımız karşıladı. Hiç vakit kaybetmeden beraber oyun oynamaya başladık. Kelime oyununda bizler bir türlü kelime üretemezken kendisi o kadar başarılıydı ki bizim kelimelerimize dahi yardım etti. Daha sonra Jenga oynadığımızda denge konusunda da çok başarılı olduğunu gördük dostumuzun. Bir yandan da ettiğimiz sohbette arkadaşımızın üniversitede motor ile ilgili bir bölüm okumak istediğini öğrendik. Arabalara da çok meraklı olan dostumuz aynı zamanda koyu bir Fenerbahçe taraftarıymış. Ziyaretimizin sonuna doğru kendisine dileğini sorduk. Arkadaşımız futbol oynamayı sevdiğini ve arkadaşlarıyla evlerinin oradaki halı sahada oynamak için bir “Adidas UCL LGE Şampiyonlar Ligi Topu” istediğini söyledi. Sizler de arkadaşımızın dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Miniğimizin dileğinin elimize ulaştığını öğrenir öğrenmez ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimizin taburcu olduğunu ama birkaç gün sonra kontrole geleceğini öğrendik. Hediyesini güzelce paketleyip geleceği günü heyecanla beklemeye başladık. Teslim günü geldiğinde sınavımızdan çıkıp miniğimizin hediyesini teslim ettik. Gözlerinin içindeki mutluluk bizleri de çok mutlu etti. Hediyesini çok beğendiğini ve hemen oynamak için sabırsızlandığını söyledi. Miniğimizin yüzünde tebessüm oluşturan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: