BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9241 - Düzce Tıp Fakültesi

Düzce Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yazdan kalma bir kış gününde derslerin yorgunluğunu unutup arkadaşımızla tanışacak olmanın verdiği heyecanla ellerimizde oyunlarımız Pediatri servisimizin yolunu tuttuk. Miniğimizle koridorda karşılaştık ve gözlerindeki sevinci görünce bir kez daha böyle bir topluluğun bir parçası olmaktan mutluluk duyduk. Hemen odaya geçip oyunlarımızı oynamaya başladık. Oynadığımız bilgi oyunlarında çok başarılı olan dostumuz 13 yaşında olduğunu, bu sene sınava hazırlandığını ve İstanbul Erkek Lisesi’ni hedeflediğini söyledi. İleride de doktor olmak istediğini öğrendiğimizde çok mutlu olduk. Hatta gittiği okulda Leyla’dan Sonra projesinde görev almak istediğini söyledi. Büyük bir zevkle sohbet ettiğimiz arkadaşımızın bilgili olduğu kadar yetenekli olduğunu da öğrendik. Yan flüt çalan dostumuz bize konser videolarını izletti. Videoları kaydırırken denk geldiğimiz arkadaşımızın kedisinin komik videoları da odada kahkahalara neden oldu. Ziyaretimizin sonuna doğru dileğini sorduğumuzda “Belleğin Azmi- Salvador Dali 1000 Parça Ahşap Puzzle” cevabını aldık. Sizler de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun yüzünde kocaman bir tebessüm oluşturmak ister misiniz?

Güneşli bir günde miniğimizin dileğinin elimize ulaştığını duyunca hiç vakit kaybetmeden ailesiyle iletişime geçtik. Taburcu olduğunu ve kontrolü olmadığını öğrendiğimizde miniğimizi daha fazla bekletmemek için hemen dileği kargoladık. Dilek eline ulaştığında annesinin mesajı hepimizi çok mutlu etti. Miniğimiz hediyesini görünce çok mutlu olmuş ve hiç vakit kaybetmeden yapbozunu yapmaya başlamış. Miniğimizin yüzünde tebessüm oluşturan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: