BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Kevser - Düzce Tıp Fakültesi

Düzce Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir Ocak günüydü ve tanışmayı sabırsızlıkla beklediğimiz miniğimiz için uygun oyunlarımızı da yanımıza alarak Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Odada bizi neşeyle karşılayan Kevser ile tanıştık. Kevser 9 yaşında 3.sınıf ögrencisi ve Vaskülit (Damar iltihabı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Kevser bizimle resim yapmak istediğini ve en sevdiği dersin de resim olduğunu söyledi. Biz de beraber boyama yaptık ve o sırada en sevdiği rengin kırmızı olduğunu öğrendik. Ayrıca matematik ve ingilizce derslerini de sevdiğini söyledi. Sohbetimizin devamında kardeşiyle oyun oynamayı çok sevdiğini ve okuldaki arkadaşlarıyla da sık sık saklambaç oynayıp bisiklet sürdüklerini anlattı. Pembe bir bisikleti olduğundan bahsetti. En sevdiği mevsimin kış olduğunu ve kardan adam yapmayı çok sevdiğini söyledi. Beraber jenga ve tombala oynadık. Yetenekli miniğimiz her oyunda bizi yenmeyi başardı. Sohbetimizin sonlarına doğru arkadaşımıza dileğini sorduğumuzda bize "Beyaz Renkte Hareketli Peluş Kulaklık" şeklinde cevap verdi. Siz de değerli arkadaşımızın dileğini gerçekleştirerek yüzünde bir tebessüm oluşturmak ister misiniz?

Soğuk bir kış gününde Kevser Güney'in dileğini bir gönüllümüzün gerçekleştirdiğini öğrendik ve çok sevindik. Dileği elimize geçer geçmez miniğimizin ailesi ile iletişime geçtik. Miniğimizin taburcu olduğunu öğrenince kontrole geleceği gün hediyesini vermeye karar verdik. Kevser'in kontrol günü geldiğinde ise heyecanla polikliniğimizin yolunu tuttuk. Bizden istediği beyaz renkli hareketli peluş kulaklığını teslim ettik. Miniğimiz bizi ve hediyesini görünce çok sevindi. Heyecanla hediyesini açıp taktı ve oynamaya başladı bile. Onu mutlu görmek bizi de çok sevindirdi. Miniğimizin hayallerini gerçekleştiren ve bizim de sevincimize ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: