BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Bünyamin - Düzce Tıp Fakültesi

Düzce Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Ilık bir ocak günü ziyaret edeceğimizi öğrendiğimiz Bünyamin ile tanışmak ve oyunlar oynayıp keyifli zaman geçirmek için Pediatri servisimizin yolunu tuttuk. Bünyamin 10 yaşında, Mitral Yetersizliği (Bir çeşit kalp kapak hastalığı) bulunmakta. Oyunlarımıza Anlat Bakalım ile başladık, oynarken tüm kelimeleri hızlıca bildiğimiz için elimizde başka kelime kalmayınca Jenga oynamaya başladık. Jenga'dan sonra ise beraber puzzle yaptık. Oyunlarımız sırasında Bünyamin'in 5.sınıfa gittiğini, matematik ve Türkçe derslerini sevdiğini ama fen dersiyle pek arasının olmadığını öğrendik; boş zamanlarında da arkadaşlarıyla bahçede bisiklet sürdüğünü ya da  futbol oynadığını söyledi. Bünyamin'in Fenerbahçe takımını tuttuğunu öğrendik. Bercelona mı yoksa Real Madrid mi diye sorduğumuzda miniğimiz Barcelona'yı daha çok sevdiğini söyledi. Ayrıca büyüdüğünde de futbolcu olmak istediğini öğrendik. Sohbetimizin sonunda arkadaşımıza bir dileğini sorduğumuzda "UEFA Şampiyonlar Ligi Orjinal İstanbul Futbol Topu" cevabını aldık. Siz de değerli arkadaşımızın dileğini gerçekleştirerek yüzünde bir tebessüm oluşturmak ister misiniz?

Soğuk bir kış gününde Bünyamin'in dileğinin bir gönüllümüz tarafından gerçekleştirildiğini öğrendik ve çok mutlu olduk. Miniğimizin dileği elimize ulaşır ulaşmaz ailesiyle iletişime geçtik. Bünyamin'nin taburcu olduğunu öğrendik ve hastaneye gelecekleri günü planlayıp heyecanlı bir şekilde o günü beklemeye başladık. Bünyamin hastaneye geldiğinde heyecanlı bir şekilde dilediği futbol topu ile birlikte polikliniğimizin yolunu tuttuk. Bizden istediği UEFA Şampiyonlar Ligi İstanbul Futbol Topu'nu teslim ettik. Miniğimiz hediyesini ve özellikle gönüllümüzün elleriyle yaptığı kalpleri görünce çok mutlu oldu. Onu mutlu görmek bizi de çok sevindirdi. Miniğimizin dileğini gerçekleştiren ve bizim de sevincimize ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: