BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Zeynep Derin - Dokuz Eylül Tıp Fakültesi

Dokuz Eylül Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bulutlu bir aralık gününde, oyunlarımızı yanımıza alarak Çocuk servisinin yolunu tuttuk. 10 yaşındaki prensesimiz Derin, girişimizi gülerek karşılayan sevimli bir yüzle bizi karşıladı. Kendimizi tanıttık ve onunla oyun oynamak istediğimizi söyledik. Sevinçle teklifimizi kabul etti. Kartal Göz oyunuyla başladık ve oyunlarımızı paylaşmanın ve rekabetin getirdiği keyifli bir yarım saat geçirdik.


Derin ile oyunlardan sonra matematik sorularına göz attık, kendisi matematik konusundaki pratikliğiyle bizi etkiledi. Sorulara olan hakimiyeti ve çözümlerdeki hızı, onun zekasını ve öğrenmeye olan tutkusunu yansıtıyordu. Biz de onunla yaptığımız etkinliklerden çok keyif aldık. Bu sırada Derin'in, Karlar Ülkesi filmini ne kadar çok sevdiğini öğrendik. Sohbetimiz, Derin'in sevimli dünyasına daha derin bir bakış atmamıza olanak tanıdı. 


Ziyaretimizin sonunda Derin'in bizden dileği ''Elsa Bebek'' oldu.  Derin'in bu isteğini gerçekleştirerek, onun mutluluğuna ortak olmak istiyoruz. Siz de bu güzel dileği gerçekleştirerek, Derin'in yüzündeki gülümsemeye katkıda bulunmak ister misiniz? 


PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: