BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Yusuf - Dokuz Eylül Tıp Fakültesi

Dokuz Eylül Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Şubat soğuğu her yerde etkisini gösterirken İzmir'in güneşli bir cuma gününde oyuncaklarımızı yanımıza alıp Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde çok sevecen olan miniğimiz Yusuf ile tanıştık. Yusuf 6 yaşında ve hastanemizde Epilepsi (Sinir hücrelerinde meydana gelen aktivite bozukluğu) tanısı ile tedavi görmekte. Ziyaretimize Yusuf ile Jenga oynayarak başladık. Bu oyunu daha önce de oynayan miniğimiz oyunu tecrübe ve pratikliğiyle rahatlıkla kazandı. Oyun serüvenimize Kızma Birader ile devam ettik. Hemen oyuna alışan akıllı miniğimiz, ilk defa oynadığı oyunu kazandı.

Ardından miniğimiz ile beraber boyama yaptık. Bu sırada sohbet etmeyi de unutmadık. Miniğimiz futbol takımı olarak Galatasaray Takımını tutuyormuş. En sevdiği futbolcunun da Galatasaray takımından İcardi olduğunu söyledi. Hatta bize İcardi'nin gol sevinci de gösterdi. Sevecen miniğimizin büyüyünce Asker olmak isteğini öğrendik. Güzel sohbetimizden sonra miniğimizle vedalaşma zamanı gelmişti. Çok eğlendiğini söyleyen miniğimize bizden bir dileğinin olup olmadığını sorduk. Yusuf dileğinin “Uzaktan kumandalı araba” olduğunu söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: