BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ozan - Dokuz Eylül Tıp Fakültesi

Dokuz Eylül Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Aralık ayının havanın gayet güzel olduğu ilk gününde içimizi ısıtacak ziyaretimizi gerçekleştirmek üzere oyunlarımızı da yanımıza alarak Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Odaya girdiğimizde bizi sımsıcak gülümsemesiyle karşılayan arkadaşımız, 7 yaşında ve hastanemizde Beyin Tümörü  tedavisi görmekte. Arkadaşımızın da çok sevdiği oyunlardan biri olduğunu öğrendiğimiz Kartal Göz oyunu ile ziyaretimize başladık. Arkadaşımız bu oyunda oldukça iyiydi. Oyunda her birimiz uyguladığımız farklı taktiklerle birbirimizi güldürdük ve çok eğlendik. Oyunumuzu bir tur oynadık ve oynarken arkadaşımızla sohbet etmeyi de ihmal etmedik. Daha sonra kendisiyle Kızma Birader oynadık. Bu oyunda şans bizden yanaydı. Bu esnada bol bol sohbet ettik. Son oyun olan Bardak Oyunu, hızlı davranma çabasının ve rekabetin verdiği keyfi tattığımız bir oyun oldu. Arkadaşımız en çok Kartal Göz oynarken eğlendiğini ifade etti. Güzel sohbetimizin ve zevkli oyunlarımızın ardından dilek alma vakti geldi. Kendisine bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Biraz düşündü ve bizden dileği " Kumandalı Araba " oldu. Siz de arkadaşımızın dileğini gerçekleştirerek yüzündeki gülümsemeye ortak olmak ister misiniz?


Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi / İzmir


Hediyemiz bize ulaştığı gibi miniğimizin mutluluğunu hayal etmenin verdiği heyecanla hemen miniğimizin annesiyle iletişime geçtik. Sağanak yağmurlu bir perşembe günü önlüklerimizi kaptığımız gibi hemen miniğimizin yanına gittik. Onu gördüğümüzde biraz yorgun olduğunu anladık. Ama hediyesini görünce gözlerinin içi güldü ve hediyesini verdik. Çok mutlu oldu, mutluluğu görülmeye değerdi. Bu mutluluğa sebep olan gönüllümüze teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: