BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Eymen Efe - Dokuz Eylül Tıp Fakültesi

Dokuz Eylül Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Soğuk şubat gününde yüreğimizi ısıtacak, içimizi kıpır kıpır yapacak yeni arkadaşımızla tanışmak için oyunlarımızı alıp Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde bizi ışıl ışıl enerjisiyle arkadaşımız Eymen Efe karşıladı. Eymen Efe 9 yaşında ve hastanemizde Kronik Ensefalit (Beyin dokusunun iltihabı) tanısı ile tedavi görmekte. Eymen Efe tatlı olduğu kadar da akıllı bir çocuk. Zira oyun oynarken bunu çok iyi kanıtladı. Öncelikle ilk oyunumuz olan Kartal Göz ile başladık. Eymen Efe kartal gibi keskin gözleriyle katlardaki karakterleri herkesten önce bularak oyunun galibi oldu. Daha sonrasında oynadığımız Balance ve Jenga adlı oyunlarımızda da dengeyi o kadar iyi sağlıyordu ki hayran kaldık. Sohbet arasında koyu Fenerbahçeli olduğunu öğrendik. Hastane dolabında asılı duran yeni aldığı Fenerbahçe formasını bize gösterdi. Ziyaretimizin sonlarına doğru gelirken miniğimize bir dileği olup olmadığını sorduk. Futbola olan ilgisinden futbol ile ilgili bir dilek dileyeceğini tahmin etmiştik. Dileğinin “Krampon” olduğunu söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Baharın artık kendini iyice gösterdiği nisan ayının bir gününde, küçük arkadaşımızın hediyesinin geldiğini öğrenir öğrenmez sevinç içinde ailesiyle iletişime geçtik. Arkadaşımız Eymen Efe hediyesinin geldiği haberini alınca heyecanla buluşmak istedi, biz de onu daha fazla bekletmeden hemen hediyemizi götürdük. Miniğimiz hediyeyi aldığında, çok mutlu olduğunu ve eve gidip hemen denemek istediğini söyledi. Bizi her zaman hatırlayacağını belirtti. Onun mutluluğu bizim de mutluluğumuza mutluluk katmıştı. Minik arkadaşımızın gözlerinin parlamasına vesile olup kalbine dokunan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: